INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL - REAL MADRID 2-2

VILLARREAL - REAL MADRID 2-2 // VIDEO Casemiro, critic la adresa colegilor: „Ne lipseşte totul. Să dăm gol, să fim mai buni în defensivă, să fim o echipă”

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 11:26

Real Madrid e criticată din interior de închizătorul brazilian Casemiro (27 de ani), după al doilea egal la rând, 2-2 cu Villarreal: „Am avut controlul 75 de minute, dar trebuie să atacăm şi să ne apărăm împreună. Ăsta e spiritul necesar în LaLiga”.

Real continuă să sufere, prelungindu-şi convalescenţa din sezonul trecut. Revenirea lui Zidane întârzie să-şi facă efectul dorit de fani, iar madrilenii sunt deja la patru puncte de liderul Atlético după doar trei etape. Şi cu Villarreal (2-2) a fost chin, los blancos fiind salvaţi de „dubla” lui Bale. 

„Transferul visat pe final de mercato s-a găsit chiar în casă”, scrie jurnalul AS, care l-a ales omul meciului pe galez în ciuda eliminării din prelungiri. 

„Obligat să câştigi fiecare joc la Real” 

Al doilea egal consecutiv în LaLiga l-a enervat pe Casemiro, care a reacţionat critic după jocul de duminică: „Am deţinut controlul partidei pentru 75 de minute. Acesta este drumul pe care să mergem, dar nu ne putem împiedica mereu, e nevoie să muncim mai mult. Ne lipseşte totul, să dăm gol, să fim mai buni în defensivă... şi să fim o echipă. Trebuie să atacăm şi să ne apărăm toţi, împreună! Ăsta e spiritul necesar în campionat. Cred că jucăm bine, însă e normal ca suporterii să aibă îndoieli, la Real eşti obligat să câştigi fiecare meci”.  

Mendy, impecabil! 

Punctul nevralgic a fost atins de mijlocaşul brazilian, ariergarda arătând dezorganizată şi neatentă, în frunte cu căpitanul Sergio Ramos, cel mai slab de pe teren! Unica notă pozitivă, Mendy, debutat de Zizou în flancul stâng. „A jucat impecabil, l-a anihilat pe Chukwueze şi a câştigat toate duelurile în viteză”, remarcă Marca. 

6 şuturi cadratea avut duminică Real, la fel ca Villarreal: două trimise de Bale, două Kroos şi unu Benzema şi Modric

„Important este că am reacţionat după golurile primite şi nu am pierdut. Avem lacune în apărare, începem cu intensitate mică şi trebuie să îmbunătăţim lucrurile acolo, pentru că în atac stăm bine"”
- Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

VEZI ȘI:

VIDEO Iasmin Latovlevici, candidat pentru Trofeul Puskas » Gol absolut uluitor marcat în victoria celor de la Bursaspor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  02 Septembrie 2019, 11:56

Pai pana când sa va mai meargă? Gata! A plecat Ronaldo ați ajuns o echipa de locul 3 4!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează