INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EUROPA LEAGUE

Villarreal face scandal. Președintele și trei jucători contestă penaltyul „tunarilor”

Articol de - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 11:46 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 17:36

Lovitura de la 11 metri acordată la căderea în careu a lui Saka le-a înfuriat pe gazdele de la Villarreal, învingătoare în prima manșă a semifinalelor Europa League, 2-1 cu Arsenal.Eu am ținut piciorul jos și el m-a lovit”, s-a apărat Manu Trigueros. VAR n-a intervenit.

Villarreal a condus cu 2-0 după o jumătate de oră și a avut un om în plus o jumătate de repriză, dar nu a rezolvat calificarea în finala Europa League. Golul ce o menține în viață pe Arsenal, obținut de Saka și transformat de Pépé (73), a provocat o polemică aprinsă. Gazdele îl acuză pe arbitrul Artur Soares Dias că l-a acordat prea ușor, la duelul în careu cu Trigueros.

Nici nu au avut ocazii

Cel mai furios a atacat președintele Fernando Roig: „Preferam să mergem la Londra cu 2-0. Lovitura de la 11 metri n-a existat, nici nu știu de ce nu s-a revizuit faza cu VAR. Manu se ferește clar de contact. Adversarii nu au avut practic nicio ocazie, dar vom încerca să ne apărăm avantajul în retur. Să câștigăm și acolo ca să jucăm pentru trofeu la Gdansk”.

Emery, a cincea finală EL?

Furios a fost și Trigueros, autorul deschiderii scorului și cel care a luat "roșu" recent pentru un fault dur la Messi: "N-a fost nimic. Eu am ținut piciorul pe gazon și el m-a lovit". Raul Albiol i-a ținut partea: "Nu trebuia fluierat 11 metri, dar să nu uităm că puteam învinge cu 3-0!". Antrenorul Unai Emery, fostul manager al "tunarilor" (mai 2018 - noiembrie 2019), ar putea ajunge în a cincea sa finală de EL în ultimele opt sezoane. N-a pierdut-o decât pe cea din 2018-2019, contra lui Chelsea (1-4 la Baku), având trei succese cu FC Sevilla. 

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL: 

Jose Mourinho nu mai e liber! A semnat două contracte dintr-un foc

Manchester United și-a găsit un nou Cristiano Ronaldo! Cine e „portughezul zburător”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează