INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Vine Frank de Boer! El e favorit să devină selecționerul Olandei

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2020 11:19 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 11:28

Postul lăsat vacant de plecarea lui Ronald Koeman (57 de ani) la Barcelona ar putea fi ocupat de antrenorul demis de Atlanta. Rijkaard (57 de ani) și Bosz (56 de ani) au refuzat oferta federației.

Naționala Olandei e aproape să îi găsească succesor lui Ronald Koeman, plecat să pregătească Barcelona. Federația (KNVB) a făcut o listă cu mai mulți candidați și s-ar fi oprit, cum a dezvăluit De Telegraaf, la Frank de Boer. Acesta ar trebui să fie noul selecționer la amicalul cu Mexic și la "dubla" cu Bosnia-Herțegovina și Italia din Nations League. Tehnicianul de 50 de ani este liber de angajament, după ce pe 24 iulie, în urma eliminării din Turneul Final al MLS, Atlanta l-a dat afară.

"Ar fi o mare onoare"

Săptămâna trecută, forul batav a încercat să convingă alte două nume, însă atât Frank Rijkaard, cât și Peter Bosz, au mulțumit pentru ofertă și au refuzat politicos. Același răspuns a primit de la Henk ten Cate, în timp ce Louis van Gaal și Bert Van Marwijk, foști selecționeri Oranje (în 2000-2002 și 2012-214 primul, respectiv în 2008-2012), au transmis că nu-i interesează jobul. De Boer nu a comentat zvonul, dar a declarat duminică la "FOX Sports" că este deschis la orice negocieri: "Ar fi o mare onoare pentru mine să fiu desemnat de KNVB ca antrenor al echipei naționale"

4 echipea pregătit Frank de Boer: Ajax, Inter, Crystal Palace și Atlanta

7 trofeeare Frank de Boer, dintre care patru titluri cu "lăncierii"

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce eroare! O echipă a fost exclusă din Liga Campionilor fără să aibă niciun caz de coronavirus

Ferencvaros - Dinamo Zagreb 2-1. Maghiarii au putut: au scos și învingătoarea CFR-ului: ”Am scris istorie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close