INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

FOTO Schimbări la Real Madrid » Cine este jucătorul care va purta legendarul număr 7 al trupei de pe „Bernabeu”

Vinicius Junior, Eder Militao și Rodrygo. 
Foto: Imago
Vinicius Junior, Eder Militao și Rodrygo. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 17:17 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 18:02

După ce Real Madrid a oficializat, astăzi, transferul lui Fran Garcia (23 de ani, fundaș stânga), trupa de pe „Santiago Bernabeu” a anunțat că Vinicius Junior (22 de ani, extremă stânga) și Rodrygo (22 de ani, extremă dreapta) vor purta alte numere pe tricou începând cu sezonul 2023-2024. 

Gruparea din capitala Spaniei a comunicat faptul că Vinicius Junior va fi fotbalistul care va purta numărul 7, în timp ce Rodrygo va avea pe tricou numărul 11. 

Râde de transferurile încercate de FCSB: „Cu ei vrei să ajungi în Champions League?”
FCSB
Râde de transferurile încercate de FCSB: „Cu ei vrei să ajungi în Champions League?”

Vinicius Junior și Rodrygo vor purta alte numere pe tricou la Real Madrid 

Vinicius preia astfel numărul purtat în ultimii 4 ani de belgianul Eden Hazard (32 de ani), jucător care a plecat de la Real Madrid în urmă cu câteva săptămâni. Anterior, numărul 7 fusese purtat de doi jucători legendari din istoria clubului „blanco”: Raul Gonzalez (45 de ani) și Cristiano Ronaldo (38 de ani). 

Schimbări la Real Madrid » Cine este jucătorul care va purta legendarul număr 7 al trupei de pe „Bernabeu”
Sursă foto: Facebook @Real Madrid

 Rodrygo va purta numărul 11, vacant după ce Marco Asensio a părăsit și el formația din capitala Spaniei. Asensio preluase numărul 11 de la galezul Gareth Bale (33 de ani), care a plecat de la Real Madrid în iulie 2022. 

Schimbări la Real Madrid » Cine este jucătorul care va purta legendarul număr 7 al trupei de pe „Bernabeu”
Sursă foto: Facebook @Real Madrid

Vechiul număr al lui Vinicius Junior, 20, va fi purtat din sezonul viitor de Fran Garcia, noua achiziție a trupei spaniole. 

Vinicius Junior a jucat 55 de meciuri în sezonul recent încheiat pentru Real Madrid. A marcat 23 de goluri și a dat 21 de pase de gol. De partea cealaltă, Rodrygo a adunat 57 de apariții în tricoul spaniolilor, reușind să înscrie de 19 ori și să dea 11 pase de gol. 

Citește și: 

Claudio Ranieri, gest de un fair-play desăvârșit după promovarea în Serie A: „De ce se întâmplă astfel de lucruri?”

Genial, i-a răspuns Julia! Guardiola uimea cu declarația sa: „Nici dacă iau trofeul Ligii nu se poate compara cu decepția provocată de Julia Roberts”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  12 Iunie 2023, 23:40

Vinicius este doar o gloaba plingacioasa foarte overrated care stie doar sa simuleze, degeaba primeste numarul 7, niciodata nu se va ridica la nivelul legendarului Raul sau la nivelul lui Butragueno, cel mai mare jucator din toate timpurile de la Real Madrid, liderul celei mai frumoase generatii a lor, La Quinta del Buitre.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează