INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANGLIA

Genial, i-a răspuns Julia! Guardiola uimea cu declarația sa: „Nici dacă iau trofeul Ligii nu se poate compara cu decepția provocată de Julia Roberts”

Julia Roberts (55 de ani) l-a felicitat pe Pep Guardiola (52) pentru triumful din Champions League. Foto: Imago Images +10   FOTO
Julia Roberts (55 de ani) l-a felicitat pe Pep Guardiola (52) pentru triumful din Champions League. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 14:28 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 14:56

Julia Roberts (55 de ani) l-a felicitat pe Pep Guardiola (52) pentru triumful din Champions League. În urmă cu trei luni, managerul lui Manchester City dezvăluia că actrița americană e preferata lui, dar ea a fost la meciul rivalei Manchester United, ignorând echipa antrenată de el.

Pe 14 martie, după ce o învinsese pe RB Leipzig cu 7-0 (1-1 în tur) și se calificase cu Manchester City în „sferturile” Champions League, Pep Guardiola îi uimea pe jurnaliști la conferință.

Rapid se transformă! Schimbări istorice anunțate azi de șefi: „Vom investi sume importante!” + Dan Șucu a preluat puterea
RAPID
Rapid se transformă! Schimbări istorice anunțate azi de șefi: „Vom investi sume importante!” + Dan Șucu a preluat puterea

Pep Guardiola: „Voi rămâne un eșec. Julia a vizitat Manchester United, nu pe noi”

„Sunt un eșec în Ligă. Și dacă voi cuceri acest trofeu de trei ori la rând, voi rămâne un eșec”, a declarat managerul catalan, explicând apoi: „Am trei idoli în viață, Michael Jordan, Tiger Woods și Julia Roberts. În urmă cu niște ani, Julia Roberts a venit la Manchester. Nu în anii '90, când Sir Alex Ferguson câștiga titluri și titluri și titluri. 

Nu, atunci noi eram mai buni decât Manchester United, dar ea a vizitat United, nu a dorit să ne vadă pe noi. De aceea, și dacă voi cuceri Liga, asta nu se va putea compara cu faptul că Julia Roberts a venit la Manchester și n-a dorit să ne vadă. Nu se va putea compara cu decepția pe care am trăit-o”.

Julia Roberts s-a întâlnit pe teren cu Wayne Rooney: Managerul lui United era Jose Mourinho

Actrița americană a ajuns pe Old Trafford în noiembrie 2016, la un meci Manchester United - West Ham 1-1. Pe banca „diavolilor” era Jose Mourinho.

Ea a văzut partida alături de soțul Daniel Moder și de cei trei copii, toți fani United. La sfârșit, Julia și familia ei au coborât pe teren și s-au întâlnit cu Wayne Rooney.

Julia Roberts este unul dintre idolii lui Pep Guardiola // sursă foto: Instagram
+6 FOTO

Mesajul Juliei Roberts pentru Pep Guardiola

Guardiola, 52 de ani, a învins sâmbătă în finala Champions, 1-0 cu Inter Milano, dar nu a mai spus niciun cuvânt despre Julia Roberts. În schimb, ea nu a uitat.

În vârstă de 55 de ani, premiată cu Oscar în 2001 pentru rolul din „Erin Brokovich”, Julia i-a transmis un mesaj pe Instagram antrenorului: „Felicitări, Pep Guardiola, pentru că ți-ai condus echipa spre trofeul Ligii Campionilor!”. Alături, două hashtaguri: #pep și #soccermom. 

Pep Guardiola vrea să rămână încă doi ani la Manchester City

După ce i-a oferit lui Manchester City prima sa cupă cu urechi mari, a treia a lui Guardiola, managerul spaniol va rămâne pe „Etihad”. Potrivit The Times, catalanul nu vrea să plece de la City. 

Mai are doi ani de contract și îi va duce până la capăt. Apoi, la 54 de ani, nouă la Manchester, își va continua cariera la alt club. Deocamdată, are 14 trofee alături de „cetățeni”. 

Citește și:

Silvio Berlusconi, „tocătorul”! Cele mai NEBUNE momente la AC Milan: „Eu i-am învățat cum să joace fotbal”

Cristian Gațu a fost prieten cu Silvio Berlusconi și i-a antrenat fiul în Italia

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
ArchBishop
ArchBishop  •  12 Iunie 2023, 18:41

Auzi, si voi sunteti ziar de sport? Ba chiar "cel mai bun" din Romania?

gazetadetumbe
gazetadetumbe  •  12 Iunie 2023, 15:13

Bai Theo,nici daca participai la un concurs pe tema asta nu puteai formula un titlu atat de slab!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează