INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

„Impresarul” Realului în negocierile cu Mbappe și Davies. Cu Bellingham a avut succes

Vinicius Junior // foto: Guliver/gettyimages
Vinicius Junior // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 15:02 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 16:23

Vinicius jr este în ultima vreme „ambasadorul” madrilenilor de la Real în tentativa de a atrage spre Bernabeu jucătorii pe care clubul dorește să-i achiziționeze. Cu Jude Bellingham i-a reușit, urmează Kylian Mbappe și Alphonso Davies.

Vinicius jr nu este doar un jucător important pentru Real Madrid, ci și un personaj-cheie pe piața transferurilor. Multe dintre vedetele pe care clubul blanco și-a propus să le achiziționeze sunt pe lista de ”prieteni” ai internaționalului brazilian.

Vinicius, contestat de propriii fani după ce a provocat portarul advers: „Tu și eu, afară!”
LA LIGA
Vinicius, contestat de propriii fani după ce a provocat portarul advers: „Tu și eu, afară!”

„Vini” ține legătura cu ei, îi pune la curent cu diverse lucruri, pentru a-i atrage mai ușor spre Bernabeu. Ca „ambasador” al Realului, el a acționat deja la transferul lui Jude Bellingham, în vară.

Lui Bellingham, Vinicius i-a „pavat” drumul spre Real Madrid

Tot sezonul trecut, când englezul era la Borussia Dortmund, i-a pregătit practic transferul. A comunicat cu el pe rețelele de socializare și i-a găzduit părinții în casa lui, atunci când aceștia au vizitat Madridul. Mai mult, le-a făcut și un tur al orașului cu mașina sa.

Acum, Vinicius jr este așteptat să joace un rol important la proiectatele transferuri ale lui Kylian Mbappe, de la Paris SG, și Alphonso Davies, de la Bayern.

Vinicius e prieten cu Kylian Mbappe și e în relații bune cu Davies

În 2019, el a subtitrat o postare a lui și a lui Mbappe „cu prietenul meu”, sugerând că relația sa strânsă cu vedeta lui Paris Saint-Germain ar putea ajuta Realul să obțină o înțelegere cu el în viitor.

De asemenea, Vinicius s-a zvonit că va încerca să-l atragă pe Davies către Bernabeu, vara viitoare. Fundașul canadian în vârstă de 23 de ani a recunoscut că este dispus s-o părăsească pe Bayern Munchen pentru Los Blancos, iar brazilianul ar putea fi cel care va ajuta la pecetluirea mutării. Joia trecută, Vini i-a trimis un mesaj, cu ocazie zilei de naștere: „La mulți ani, bro!”.

În caz că se va decide pentru Real, Mbappe va veni la parametru zero, întrucât contractul său cu PSG expiră la finele lui iunie 2024. Davies, în schimb, mai are contract cu Bayern până-n 2025 și campioana Germaniei cere în schimbul său 50 de milioane de euro.

VIDEO Cu ce mașini s-au prezentat jucătorii lui Real Madrid în cantonament

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Campion cu Leicester în Premier League, acum a ajuns în faliment. „Este ca și cum aș fi uitat să înot și m-am înecat!”

Puyol îi întinde o mână lui Vinicius: „Mi-ar plăcea să vorbesc cu el, să-i spun ce cred și ce simt”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează