INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Vrea să înceapă negocierile » Lewandowski se gîndește la alte două cluburi uriașe! Unde nu va ajunge niciodată starul polonez

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 13:10

În ultimul meci al celor de la Bayern Munchen, 5-1 cu Wolfsburg, Robert Lewandowski a uimit lumea, cu cinci goluri marcate în nouă minute.

După această performanță, atacantul polonez a intrat în atenția altor mari cluburi din Europa.  Agentului jucătorului,
Cezary Kucharski, a declarat că Barcelona și Real Madrid sînt două cluburi unde ar putea ajunge Lewandowski. Polonezul de 27 de ani mai are contract pînă în 2019 cu Bayern Munchen.

"Barcelona și Real Madrid sînt două cluburi interesante. Spania are cel mai bun mediu pentru a juca fotbal. Am un plan în minte pentru Lewandowski. El nu va ajunge nici la Manchester United și nici la Manchester City. Acolo e prea mult ", a spus Kucharski, potrivit presei din Spania.

50.000.000 €este cota lui Lewandowski potrivit transfermarkt.de.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1056623744349380
Cosmin Tanasie  •  25 Septembrie 2015, 22:42

Sa mearga unde vrea..cat timp exista Benzema,nu e nevoie de el!nu ma incalzeste cu nmk ca a dat 5 goluri inutile..las ca da K.Benzema cate 1 cand trebuie si luam 3 puncte:P

wwerko80
wwerko80  •  25 Septembrie 2015, 20:25

Sezonul trecut trio-ul Messi,Neymar si Suarez au inscris cele mai multe goluri din istoria Barcei, de ce ar avea nevoie de un atacant? Barca ia goluri pe banda rulanta sezonul asta(mare noroc sezonul trecut), poate se trezesc aia si cumpara 1-2 fundasi ca lumea ca Barca sufera in aparare din 2012.

helena
helena  •  25 Septembrie 2015, 17:54

Bineinteles, ca poate incepe negocierele, daca cineva ii plateste clauza si daca Bayern chiar vrea sa il vanda. 50 mil. nu mi se pare o suma uraiasa si nici exagerata. Totusi, vis a vi de Madrid si Barcelona, mi se pare, ca se apropie mai mult de stilul catalan. Madridul a vrut sa il ia de la Borusia imediat dupa ce germanii au eliminat echipa lui Mou, la acel timp.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează