INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WATFORD - MAN. UNITED 4-1

VIDEO+FOTO Manchester United, umilită de o nou-promovată! Solskjaer își face bagajele, iar șefii pregătesc un interimar-surpriză

Manchester United a pierdut clar în deplasare cu Watford, scor 1-4. A fost, cel mai probabil, ultimul meci al lui Ole Gunnar Solskjaer (48 de ani) pe banca „diavolilor”. +8   FOTO
Manchester United a pierdut clar în deplasare cu Watford, scor 1-4. A fost, cel mai probabil, ultimul meci al lui Ole Gunnar Solskjaer (48 de ani) pe banca „diavolilor”.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 19:17 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 19:33

Manchester United a pierdut clar în deplasare cu Watford, scor 1-4. A fost, cel mai probabil, ultimul meci al lui Ole Gunnar Solskjaer (48 de ani) pe banca „diavolilor”. 

Claudio Ranieri i-a predat o veritabilă lecție lui Solskjaer. Partida de pe Vicarage Road a început cu Watford în ofensivă. Sarr a irosit de două ori un penalty, repetat după ce un coleg pătrunsese în careu în prima fază. 

Gazdele nu au renunțat la ideile ofensive. King a deschis scorul în minutul 28, iar Sarr s-a răzbunat chiar înaintea pauzei. Van De Beek, indezirabilul din mandatul managerului norvegian, a intrat la pauză și a marcat după doar 5 minute. 

+4 FOTO

Manchester United, umilită pe terenul lui Watford

Jocul s-a rupt definitiv în minutul 59, când Maguire a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben. În prelungirile partidei, Watford a înscris pe contraatac, prin Joao Pedro și Emmanuel Dennis

Watford părăsește zona locurilor retrogradabile. Este pe 16 în acest moment. United a pierdut al 4-lea meci din ultimele 5 disputate și rămâne cu 16 puncte, departe de top 4.

Manchester United caută antrenor

Conducerea lui United caută un înlocuitor cu nume pentru norvegian. S-a lovit de refuzul lui Zinedine Zidane, iar situația în cazul lui Mauricio Pochettino, Erik ten Hag sau Brendan Rodgers este complicată, toți trei fiind sub contract cu alte formații. 

Conform presei din Anglia, favorit pentru a fi antrenor interimar este Ralf Rangnick. Neamțul în vârstă de 63 de ani ocupă în acest moment un post în organigrama lui Lokomotiv Moscova. Rangnick s-a evidențiat în cele două mandate de la Leipzig, între 2016-2016 și 2018-2019.

Manchester United, umilită de o nou-promovată! Solskjaer își face bagajele, iar șefii pregătesc un interimar-surpriză

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Asta-i culmea! Pochettino se plânge că are prea multe vedete la PSG: „Așa ceva nu a existat niciodată!”

Florentino Perez, atac dur la adresa UEFA: „Trebuie să le reamintim cine e Real Madrid. Fotbalul moare, Super Liga ar schimba dinamica”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
michael
michael  •  21 Noiembrie 2021, 15:04

Cum așa? Dar cristinel nu era pe teren? Era suficient doar să-și arate ”pectoralii”, și meciul era câștigat!!

doxin
doxin  •  20 Noiembrie 2021, 21:22
Postat de unulobisnuit pe 20 Noiembrie 2021, 20:07

Ăștia nu știu că Mirel Rădoi e liber?

Mirel nu ia echipe in plin sezon..nu se coboara la nivelul asta :)) plus ca united e prea mica pt el :))

unulobisnuit
unulobisnuit  •  20 Noiembrie 2021, 20:07

Ăștia nu știu că Mirel Rădoi e liber?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează