INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Wenger s-a decis în privința viitorului său la Arsenal: "Știu ce voi face"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 18 martie 2017 22:45

Antrenorul lui Arsenal Londra, Arsene Wenger, a declarat că va anunța în curând ce decizie a luat în privința viitorului său la gruparea britanică.

Înfrângerea cu 1-3 suferită de formația sa, în deplasare, împotriva lui West Bromwich Albion îngreunează și mai rău situația lui Arsene Wenger, care a ajuns la 7 înfrângeri în ultimele 9 meciuri.

"Nu vă faceți griji, știu ce voi face în viitor. Veți ști în curând. Foarte curând. Veți vedea. Suntem într-o situație dificilă, în care nu ne-am mai regăsit de 20 de ani, iar asta este mult mai important când vorbim despre viitorul" a declarat tehnicianul francez.
Potrivit publicației Daily Mail, acesta a anunțat că va face publică decizia sa în pauza competițională generată de meciurile naționalelor.

Contestat de tot mai mulți fani, care la acest meci au închiriat un avion, acesta survolând în timpul meciului cu mesajul "No contract #Wenger Out", în traducere "Fără contract # Wenger Afară", tehnicianul lui Arsenal a declarat că nu a fost atent la aceste aspecte, fiind concentrat la meci.

"Am urmărit meciul, nu mă uit la peluze în timpul jocului. Mă concentrez asupra locului de muncă, nu la ceea ce cred oamenii", a mai spus Wenger.

Tehnicianul francez se află la Arsenal de la 1 octombrie 1996, câștigând 3 campionate, 6 Cupe ale Angliei și 6 Supercupe ale Angliei.

1113 meciuri a stat Wenger pe banca echipei londoneze înregistrând 641 victorii 250 egaluri 222 și înfrângeri

Surse: dailymail.co.uktheguardian.comespnfc.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
the_gunner
the_gunner  •  19 Martie 2017, 03:48

Si caii se impusca ,nu-i asa ? Salvatorul Arsenalului de acum 20 de ani a devenit o povara pt club. Practic ,prin politica lui de recrutare,a adus clubul in pragul anonimatului de acum 20 de ani . Exceptindu-i pe Sanchez ,Koszcielny,Cazorla si Bellerin ,Arsenalul e o adunatura de jucatori mediocrii, sau "fosti ". A cui vina e ? Din ce cauza ?In doi ani AW a "vindut" o echipa bine sudata , omogena si cu identitate.Flamini (AC Milan),Fabregas si Song (Barcelona),van Persie ( ManUtd )Sagna,Nasri, Adebayour si Clichy ( ManCity ). I-a inlocuit cu cine ? Cu petarde pe care alte cluburi au fost fericite sa le vinda .Monreal,Gabriel Paulista,Perez,Welbeck , Xhaka ,Elneny si cei din "productie "proprie ,Ramsey.Coquelin,Gibbs. A adus si jucatori buni ,da nu de ajuns .Sancez,Giroud ,Cazorla,Mustafi si ,partial , Ozil care si-a luat o pauza lunga fiind "racit".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează