INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UTRECHT

Wesley Sneijder, transformare TOTALĂ! Cum arată olandezul la două săptămâni de la retragerea din fotbal!

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 17:09

Wesley Sneijder (35 de ani), olandezul retras de două săptămâni din fotbal, pare să nu mai fie interesat de disciplina de sportiv.

Camerele TV l-au surprins în tribune la meciul de astăzi dintre Utrecht, echipa alături de care s-a alăturat ca director sportiv, și Venlo, scor 0-2. Cu un pahar în mână, Sneijder, fostul jucător care a ajutat enorm Inter Milano în drumul spre a treia Ligă a Campionilor, pare destul de pufos pentru un sportiv de performanță abia retras.

Cariera lui Wesley Sneijder 

Sneijder și-a început cariera la academia lui Ajax Amsterdam, în 2002. În anul 2007 a fost cumpărat de Real Madrid pentru suma 27.000.000 €, o sumă fabuloasă pentru acea vreme, unde a reușit să câștige și titlul în același an.

Cariera sa a continuat la Inter Milano, unde a plecat în vara anului 2009 și a devenit un adevărat star al echipei lui Jose Mourinho. Coleg cu internaționalul român, Cristi Chivu, a reușit tripla câștigând titlul, Cupa Italiei și Liga Campionilor.

Citește și:

VIDEO Wesley Sneijder, arestat! Olandezul s-a urcat pe o mașină și a început s-o lovească, fiind sub influența băuturilor alcoolice
 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
cornelconasu
cornelconasu  •  25 August 2019, 23:33

El s-a retras de vreun an.....

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  25 August 2019, 22:01

A dat-o in patima alcoolului, pacat.

homelander
homelander  •  25 August 2019, 18:36
Postat de mioriticul pe 25 August 2019, 18:15

Randoame, nu te simți singur? Fără Iosif, fără Pâlnie? Se cam furiseaza de aici toți fecesebeii. Va dispărea ai jiji și vei rămâne singur și flamanzel.

singur? pai 90% din commenturile de pe gsp sunt ale stelistilor. de cand s-a desfiintat rapid si vitanul barzesti a lui negoitza trece prin cele mai cumplite umilinte,nici nu mai sunt pe gsp *** sau rapidisti. pai tu spre exemplu nu intri in categoria ***lor sau rapidistilor,nici nu ai sigla.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează