INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Willian o salvează pe Chelsea în meciul de la Liverpool, cu un gol senzațional » Campioana este la 8 puncte de liderul Manchester City

foto: reuters
foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 14:57

Meciul Liverpool – Chelsea s-a încheiat 1-1, în etapa a 13-a din Premier League. ”Cormoranii” au deschis scorul în minutul 65, însă echipa lui Conte a reușit să egaleze în finalul întâlnirii.

Gazdele aveau ocazia să o egaleze pe Chelsea la puncte și să urce pe locul 4 în clasament, în cazul unui succes. În prima parte a partidei de pe ”Anfield Road”, ”albaștrii” au avut ocazii la poarta lui Mignolet, prin Zapacosta și Drinkwater, în timp ce Coutinho și Salah, de la Liverpool, au fost și ei aproape de gol.

Echilibrul s-a rupt în minutul 65, când același Salah, cel mai percutant jucător al gazdelor, a înscris din interiorul careului, după o combinație cu Oxlade-Chamberlain. În ultimul sfert de oră al meciului, Antonio Conte face trei schimbări, introducându-i pe Fabregas, Pedro și Willian, în locul lui Drinkwater, Bakayoko și Hazard.

În minutul 85, Willian are o sclipire de geniu și trimite un lob peste Courtois, care este învins. Chelsea reușește doar un egal în fața lui Liverpool și pare că nu poate ține ritmul impus de formația lui Guardiola.

În clasament, echipa lui Conte ocupă poziția a 3-a în Premier League, la 8 puncte distanță de liderul Manchester City, iar Liverpool se află pe locul 5, la trei lungimi în spatele campioanei en-titre. În etapa următoare, pe 29 noiembrie, ”cormoranii” vor juca în deplasare, la Stoke City, iar Chelsea va întâlni acasă pe Swansea.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează