INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

A fost pedepsit, dar a răspuns pe teren » Motivul pentru care omul momentului la Manchester United nu a fost titular cu Wolves

Marcus Rashford (24 de ani), atacantul lui Manchester United, a început pe banca de rezerve ultimul meci de Premier League, 1-0 cu Wolves/ foto Imago Images
Marcus Rashford (24 de ani), atacantul lui Manchester United, a început pe banca de rezerve ultimul meci de Premier League, 1-0 cu Wolves/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2023 19:04 / Actualizat duminica, 01 ianuarie 2023 19:41

Marcus Rashford (24 de ani), atacantul lui Manchester United, a început pe banca de rezerve ultimul meci de Premier League, 1-0 cu Wolves.

„Decarul” lui Manchester United a fost pedepsit pentru că a întârziat la sesiunea de antrenament premergătoare meciului. Motivul întârzierii? Rashford nu s-a trezit la timp.

Guardiola le-a stricat Revelionul fanilor lui Manchester City! A făcut anunțul în ultima zi din 2022
MANCHESTER CITY
Guardiola le-a stricat Revelionul fanilor lui Manchester City! A făcut anunțul în ultima zi din 2022

Rashford: „Am dormit prea mult și am întârziat la antrenament”

Rashford este în mare formă după revenirea de la Campionatul Mondial. A marcat în toate cele 3 meciuri câștigate de Manchester United de la revenirea competițiilor de club: 3-0 cu Nottingham Forrest și 1-0 cu Wolves în Premier League, 2-0 cu Burnley în Cupa Ligii.

Cu Wolves, Rashford a intrat la pauză în locul lui Garnacho și a marcat singurul gol al meciului, după o acțiune individuală în careu. La finalul meciului, omul momentului la Manchester United a explicat de ce a fost lăsat pe bancă în prima repriză. 

„Nu m-am trezit la timp pentru antrenamentul premergător meciului. Am întârziat. Astea sunt regulile și înțeleg decizia antrenorului, deși am fost puțin dezamăgit că nu am jucat de la început. 

Sunt fericit că am reușit să câștigăm meciul. Noi, cei care am fost la Campionatul Mondial, suntem în etape diferite ale revenirii în forma de dinainte. Vom da tot ce putem, pentru că multe echipe sunt în formă bună în acest moment, multe echipe sunt constante”, a declarat Rashford, potrivit Independent.

A fost strălucitor, a și marcat. A fost reacția corectă după decizia luată. Toată lumea se supune acelorași reguli. Dar așa se reacționează corect când ești pedepsit.

- Erik Ten Hag, despre Rashford

VIDEO. Rezumat Wolves - Manchester United 0-1

Citește și:

„Messi a omorât moda” » Ținuta de Revelion a argentinianului a făcut valuri

Arsenal a bătut palma pentru primul mare transfer al iernii » Devine cel mai scump jucător din istoria țării lui

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează