INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

REZUMATUL VIDEO Xabi Alonso show » Bayer a răpus-o pe Hoffenheim, într-un meci spectaculos, și e prima în Bundesliga!

Bayer Leverkusen a învins-o pe Hoffenheim în etapa 10 din Bundesliga // foto: Guliver/gettyimages
Bayer Leverkusen a învins-o pe Hoffenheim în etapa 10 din Bundesliga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 18:34 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 18:51

Bayer Leverkusen continuă parcursul senzațional din acest sezon. Trupa pregătită de Xabi Alonso (41 de ani) a câștigat în deplasare, 3-2 cu Hoffenheim, un meci plin de goluri spectaculoase. Mai jos, rezumatul video.

După 10 etape din acest sezon de Bundesliga, Bayer Leverkusen este prima în clasament. Sub bagheta lui Xabi Alonso, roș-negrii au obținut 9 victorii și un egal, acela pe terenul campioanei Bayern Munchen, într-un meci în care i-au dominat pe bavarezi.

Bayer s-a impus și în etapa 10 de campionat, în care a avut parte de o deplasare complicată, la Sinsheim, pentru un duel cu Hoffenheim. A fost un meci spectaculos, cu goluri de toată frumusețea și răsturnări de situație.

Rezumat VIDEO » Bayer Leverkusen a învins-o pe Hoffenheim în etapa 10 din Bundesliga

Senzația Florian Wirtz a deschis scorul în minutul 9 după o combinație cu Victor Boniface. Wirtz a depășit un adversar, i-a pasat lui Boniface, acesta a evitat elegant alt oponent, apoi l-a servit pe Wirtz la 6 metri de poartă, de unde acesta a reluat în plasă.

Golul 2 a fost înscris de Alejandro Grimaldo în prelungirile primei părți. Fundașul stânga al lui Bayer a marcat de la aproximativ 14 metri de poartă, cu o execuție din prima, care s-a oprit aproape de vinclu!

În partea a doua, elevii lui Xabi Alonso au dat semne de fragilitate. Hoffenheim a revenit în joc cu două goluri înscrise într-un interval de 3 minute, '56-'58. Prima dată a punctat Stach, de la aproximativ 35 de metri de poartă, după ce a interceptat o pasă încercată de portarul lui Bayer.

Apoi a lovit Weghorst, din fața porții, după ce Beier lovise bara cu o execuție de la mare distanță.

Același Grimaldo a stabilit scorul final, 2-3, în minutul 70. Din nou, servant a fost Boniface. Acesta l-a găsit pe Grimaldo la 16 metri, de unde ibericul a reluat superb, fără șanse pentru portarul lui Hoffenheim.

Bayer Leverkusen are 28 de puncte după 10 etape, două peste Bayern Munchen, și se laudă cu al doilea cel mai bun atac al campionatului, 30 de goluri marcate, adică o medie de 3 reușite pe meci.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Pericol maxim pentru Marius Șumudică » Ce se întâmplă dacă va pierde meciul de luni cu Rizespor

„Hagi a dat-o în nori” » Reacții în Spania despre cum a ratat Ianis de la punctul cu var

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează