INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Declarație curioasă, la 15 puncte de lider: „Real are noroc că nu ne-am trezit mai devreme”

Xavi și Dani Alves// Foto-IMAGO
Xavi și Dani Alves// Foto-IMAGO

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 11:57 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 15:10

Dani Alves (38 de ani) crede că Barcelona a decontat debutul dezastruos de sezon: „Ne puteam lupta la titlu, dar așa e viața. Ne concentrăm pe următorul obiectiv de îndeplinit”.

Barcelona și-a revenit greu după șocul celor două eșecuri la rând pe Camp Nou, cu Frankfurt și Cadiz, câștigând la limită la San Sebastian (1-0). Aubameyang a decis meciul cu o lovitură de cap, la singura execuție blaugrana cadrată a meciului cu Sociedad, iar catalanii au revenit pe locul 2, la 15 puncte de lider, având șase partide de disputat până la sfârșit.

Naționala României, OUT din Ghencea! FRF a anunțat noul stadion pentru Liga Națiunilor: „Vrem să-l testăm”
NATIONS LEAGUE
Naționala României, OUT din Ghencea! FRF a anunțat noul stadion pentru Liga Națiunilor: „Vrem să-l testăm”

Barcelona se bate pentru locul 2

Titlul este ca și adjudecat de Madrid, dar Dani Alves a avut o declarație curioasă și, totodată, amuzantă la finalul întâlnirii cu Real Sociedad. 

Real a fost norocoasă că ne-am trezit târziu și am început remontada. Ghinionul nostru, căci ne puteam lupta altfel la titlu. Așa este viața, am făcut un efort barbar încercând să strângem diferența. Ne concentrăm acum pe următorul obiectiv de îndeplinit. Dacă demaram mai devreme, mai speram să-i ajungem”, a mărturisit fundașul de 38 de ani, folosit joi seară 66 de minute de Xavi.

Xavi a luat-o în glumă: „Nu e timpul să scoatem pieptul în față”

Părerea brazilianului e însă contrazisă de cifre. Koeman a fost demis de la Barcelona când distanța față de los blancos era de 10 puncte. Acum, după 19 meciuri cu Xavi pe banca tehnică, ecartul s-a mărit și ar putea fi de 12 dacă Barça va câștiga restanța cu Rayo. 

De altfel, antrenorul catalan a luat-o ca pe o glumă: „Nu e timpul să scoatem pieptul în față”. Totuși, locul secund oferă avantajul de a evolua în Supercupa Spaniei, alături de campionă și finalistele Cupei Regelui.

63 de puncteare Barcelona și un meci de recuperat, la egalitate cu Sevilla și cu șase puncte peste Betis, ucupanta locului 5, primul de sub zona de Champions League

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona se revanșează față de Aubameyang » Salariul uluitor propus pentru sezonul viitor

Se încinge bătălia pentru Mbappe » A intrat în scenă mama jucătorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
terranovaaa
terranovaaa  •  22 Aprilie 2022, 18:24

Xavi gura sparta a preluat echipa la 15 puncte distanta de Real azi tot la 15 puncte distanta e plus eliminarea hilara din EL. Sper tot asa de treziti sa fie si la anul :))

jean_valjean
jean_valjean  •  22 Aprilie 2022, 18:09

Xavi a gasit o debandada totala la echipa...pana a pus echipa pe picioare, s a facut tarziu !

jean_valjean
jean_valjean  •  22 Aprilie 2022, 18:08
Postat de Calin Niculescu pe 22 Aprilie 2022, 15:39

Modestia nu-i punctul forte a celor de la Barca...parca s-au inteles, toti sint ironici, toti vorbesc cu ''daca'', altii sint norocosi ca... De fapt, romanii stiu ca ''vulpea daca nu ajunge la struguri, spune ca-s acri"... La anu', cand se vor ''culege roadele'', mai vedem...pina atunci : CIOCU' MIC, CA REALUL E LA PUTERE(ca sa citez o individa din politica *** a acestei tari).

In ultima perioada Barca a legat multe victorii in la liga, asta fiind motivul ptr care Dani Alves zice "daca aceasta forma si victorii veneau mai devreme.." Se simt mai in forma si mai buni decat Madridul, asta o arata si acel 4-0 din ultimul meci direct ! 4-0 !! Pe Bernabeu !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close