INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMERA DIVISION

Xavi: "Mourinho nu va intra în istorie, iar Guardiola da"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 decembrie 2010 00:00

Mijlocaşul Barcelonei a acordat un interviu în care îl compară pe Guardiola cu Mourinho şi declară că antrenorul catalanilor va intra în istorie pentru ce a realizat la Barcelona, iar portughezul nu va reuşi acest lucru.

"Mourinho nu va intra în istorie pentru că nu a adus nimic nou, pe cînd Guardiola da", a spus Xavi.

Xavi e de părere că pentru a intra în istorie trebuie să faci lucrurile diferite: "Guardiola a reinventat fotbalul şi intra în istorie. Sachi, Ferguson şi Cruyff, de asemenea au adus ceva nou în fotbal. Mourinho cîştigă, dar nu aduce lucruri noi".

Jucătorul Barcelonei a vorbit şi despre Balonul de Aur: "Nu există dubiu. Pentru mine cel mai bun e Messi"

Foto: Sport.es

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
5_0hahahahahahahaha
5_0hahahahahahahaha  •  21 Decembrie 2010, 17:22

CHIAR SA SUNTE-TI BATUTI IN CAP.DE CIND A VENIT ACEST ANTRENOR MADRIDUL A DEVENIT DE O VIOLENTA SI O NESIMTIRE CRASA: -FAULTURI (VEZI S.RAMOS , PEPE , CARVAHLO) -NESIMTIRE (ANTRENORUL CU PORTARI IN MECIUL CU SEVILLA) -SI ACEST ACTOR PE NUMELE LUI CR7(PARCA AR FI UN NUME DE TRACTOR). PESTE TOT UNDE A FOST A FACUT LA FEL.PUTETI SA VA ADUCETI AMINTE LA PORTO IN SEMIFINALA SU DEPORTIVO SI CU ACEL GEST TOTAL NESPORTIV A LUI DECO CU ANDRADE. DAR SINCER IMI PIERD TIMPUL CU ACEST PERSOJAN JALNIC.

eugeniustin
eugeniustin  •  21 Decembrie 2010, 17:01

in loc sa va identificati cu victoriile unui frustrat ca si voi mai bine ati fi atenti la ce zice xavi:da, murinho a castigat va mai castiga probabil trofee dar fotbalul s-a schimbat si va trece peste murinho cu bocancii daca nu se va adapta.ceeace joaca acum barcelona este arta iar arta incalzeste ochiul si arta ramane nemuritoare.lumea o sa tina minte ca barcelona ataca in semifinala de CL cu portarul la mijlocul terenului o repriza intreaga si nu modul jenant de a se apara al interului

greenandrei
greenandrei  •  21 Decembrie 2010, 17:00

Mourinho era deja dupa ce facuse cu Porto, parerea mea. Asa ca Xavi poate sa doarma la loc!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează