INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MOLDOVA

ATENȚIE, IMAGINI DURE Scene înfiorătoare în campionatul din Republica Moldova » Ultimele vești despre fotbalistul de la Zimbru transportat de urgență la spital

Van Iperen se lovește de umărul portarului de la Dinamo-Auto // foto: captură YouTube @ Moldfootball +6   FOTO
Van Iperen se lovește de umărul portarului de la Dinamo-Auto // foto: captură YouTube @ Moldfootball

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 13:09 / Actualizat duminica, 07 august 2022 13:09

Olandezul Donny van Iperen (27 de ani), fundaș central la Zimbru Chișinău, a fost transportat de urgență la spital după ce a fost lovit în cap în prima repriză a meciului dintre Dinamo-Auto și Zimbru, final 0-0, din etapa a doua a campionatului Republicii Moldova.

UPDATE ora 13:00 - Zimbru a prezentat vești noi despre Van Iperen

„După ultimele investigații, făcute în această dimineață, echipa medicală formată din cei mai buni experți din țară a anunțat că starea jucătorului este una stabilă, el fiind în afara oricărui pericol.

Deși încă este inconștient, medicii ne-au anunțat că Donny nu are hemoragie intracraniană și nici nu este în comă”, au scris moldovenii într-un comunicat.

Consens între legende » El este piesa lipsă din puzzle la FCSB: „S-ar potrivi perfect”
FCSB
Consens între legende » El este piesa lipsă din puzzle la FCSB: „S-ar potrivi perfect”

Știrea inițială - Accidentare înfiorătoare pentru un jucător de la Zimbru Chișinău

Scene înfiorătoare în prima parte a meciului de sâmbătă seara dintre Dinamo-Auto și Zimbru Chișinău.

Donny van Iperen, stoperul olandez al oaspeților, a fost lovit cu umărul în figură de portarul lui Dinamo-Auto, Allogho Toung, în timp ce urmărea o minge centrată din lovitură liberă.

Ciocnirea s-a petrecut în minutul 11 al partidei, iar Donny s-a prăbușit imediat pe gazon, inconștient. Echipa medicală a intervenit după aproximativ 20 de secunde, în timp ce fotbaliștii priveau îngroziți și solicitau intervenția ambulanței cu gesturi disperate.

Iperen a fost scos de pe teren pe targă la aproximativ 6 minute de la lovitură și a fost transportat la spitalul din Tiraspol.

Potrivit Jurnal.md, comentatorul partidei a susținut la începutul reprizei secunde că Donny a fost dus direct în secția de terapie intensivă și conectat la un aparat respirator.

Zimbru Chișinău: „Donny van Iperen a fost transferat la un spital din Chișinău”

Zimbru Chișinău a reacționat pe pagina oficială de Facebook, însă nu a oferit detalii despre starea fotbalistului, precizând că olandezul a fost transportat la un spital din Chișinău și că „vom reveni cu mai multe detalii despre starea de sănătate”.

În aceste momente dificile toate gândurile noastre se îndreaptă către Donny van Iperen. Jucătorul din Țările de Jos a fost transferat în spital la Chișinău și primește îngrijiri medicale. 

Donny, fii tare, întreaga suflare galben-verde se roagă pentru tine! În momentul în care ai venit ai zis că îți dorești să duci Zimbru Chișinău în cupele europene. Noi îți promitem că vom reuși, împreună!

- comunicat Zimbru

+2 FOTO

Van Iperen a semnat cu Zimbru în această vară, după ce a evoluat sezonul trecut în liga a doua din Grecia, la Karaiskakis. Până la aventura elenă, jucase doar în țara natală.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Caz inedit în Premier League » Everton - Chelsea, prelungit cu 20 de minute

Alexandru Maxim, gol superb în prima etapă din Turcia » Execuție la „păianjen”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează