INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Influencerul” Zinedine Zidane » Câți bani face antrenorul lui Real Madrid din Instagram

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2021 20:46 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 21:49

Zinedine Zidane (48 de ani), antrenorul lui Real Madrid, are succes și în afara terenului.

Antrenorul sub care Real Madrid a câștigat 3 Ligi ale Campionilor consecutive între 2016 și 2018, Zidane este productiv nu doar în fotbal, cât și în social media.

Contul personal de Instagram al antrenorului francez este urmărit de un număr important de persoane, 27,8 milioane. Tehnicianul lui Real Madrid stă mult mai bine decât alți antrenori de seamă ai fotbalului internațional, precum Diego Simeone (1,7 milioane), Pep Guardiola (1,2 milioane) și Ronald Koeman (sub un milion).

Zinedine Zidane, câștiguri importante din Instagram

Iar acest număr important de admiratori pe care Zidane îi are punctează din plin pe plan financiar. Potrivit Coach Reputation Ranking - studiu ale cărui date sunt prezentate de Marca - Zidane le poate cere companiilor câte 200.000 pentru fiecare postare în care le publică numele.

Zidane are deja un contract important cu firma Adidas, dar relevanța pe care o are în social media îi oferă opțiunile nelimitate.

11 trofeea cucerit Zinedine Zidane în cariera de antrenor, în care a pregătit doar Real Madrid Castilla și prima echipă a clubului blanco

VIDEO. Zinedine Zidane la Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Manchester City - Tottenham 3-0 » Ilkay Gundogan și Rodri au răpus formația lui Jose Mourinho!

Suspect de serviciu! Mourinho îl acuză pe Bale că minte

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează