INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zinedine Zidane, mesaj dur pentru cei ca Gigi Becali: „Dacă nu fac eu echipa, plec!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2019 18:00

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, e deranjat că ziariștii îl tot întreabă cine vine, cine pleacă și cine joacă sezonul viitor.

Întors la Madrid să resusciteze Realul, cu care a cucerit șapte trofee în doi ani și jumătate, inclusiv o serie de trei Ligi ale Campionilor, Zinedine Zidane e un exemplu pentru toți antrenorii din lumea fotbalului.

Mai ales pentru cei de la FCSB, legați de mâini și de picioare și când fac „11”-le de start, și la înlocuirile din timpul meciurilor.

Enervat că ziariștii spanioli îl tot întreabă cine vine, cine pleacă și cine joacă în sezonul viitor la blancos, sugerând că i s-ar putea impune anumiți jucători, ZZ a răspuns abrupt: „Dacă nu fac eu echipa, dacă nu decid eu cine joacă, atunci plec! Transferurile le realizăm împreună, echipa este însă numai a mea”.

„Fiul meu merită să joace la Real!”

Zidane s-a supărat și că reporterii susțin că scapă de Keylor Navas pentru a-l propulsa pe fiul său Luca drept al doilea portar al formației.

„Sunt comentarii nedrepte. Luca a jucat 15 ani la Real, a demonstrat că a atins un nivel foarte bun. Se complică lucrurile doar pentru că e fiul meu. S-a obișnuit și el. De altfel, i-am zis de mult timp cum va fi: «Așa ți se va întâmpla toată viața, băiatul meu!»".

Vezi și:

Bayern Munchen - Frankfurt // GALERIE FOTO Arjen Robben, Frank Ribery și Rafinha și-au luat adio de la Bayern » Fanii le-au dedicat o scenografie 3D

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rocky2
rocky2  •  18 Mai 2019, 19:38

Nici o grija, Zidane nu e de fcsb! Gigi e unic in univers!

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  18 Mai 2019, 19:03

La Clinceni cu Zidane !!!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Mai 2019, 18:23

Vedeti? De aceea nu o sa-l angajeze nciodata Becali pe Zidane antrenor!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează