INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Ibrahimovic a anunțat ce va face după retragere: „Îmi dă adrenalină”

Zlatan Ibrahimovic // Foto: Imago
Zlatan Ibrahimovic // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 19:31 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 20:14

La 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic continuă să fie decisiv pentru AC Milan. Accidentat în ultima vreme, Ibra a vorbit și despre planurile sale după retragerea din fotbal. Suedezul afirmă că i-ar plăcea să cocheteze cu actoria.

Ca-n vremurile bune! Barcelona a făcut show la Valencia: Aubameyang, în istoria La Liga
Valencia - Barcelona
Ca-n vremurile bune! Barcelona a făcut show la Valencia: Aubameyang, în istoria La Liga

„Dacă mă întorc curând pe teren? Asta e sigur. Sunt situații foarte dificile. În cariera mea nu am avut multe opriri, în timp ce în ultimii ani am avut o accidentare gravă. Mulți continuă să mă considere terminat şi mă taxează. Am încredere în tot ceea ce fac. Nu știu cât va dura, dar mereu încerc să trec dincolo de limită. De ce să fii normal când poți fi mai puternic? 

Vedem ce se va întâmpla după ce mă voi retrage. Sunt curios de anumite lucruri. De exemplu, să devin actor. E ceva care îmi dă adrenalină. Dar nimic nu va fi ca fotbalul. Va trebui să fac o diferență. Am multe proiecte, dar acum mă concentrez pe fotbal. Când mă întorc”, a spus Zlatan Ibrahimovic, conform Tuttosport.

Zlatan Ibrahimovic, antrenament spartan înaintea revenirii pe teren

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, atacantul lui AC Milan și-a arătat din nou condiția fizică de invidiat.

latan trage tare pentru a reveni cât mai curând pe gazon. Prins cu picioarele de un sac de box, suedezul s-a filmat făcând abdomene în timp ce atârna cu capul în jos.

Recunoscut pentru execuțiile sale acrobatice, Zlatan și-a etalat abdomenul de invidiat pe rețelele de socializare, în timp ce făcea un antrenament de-a dreptul inedit. 

Paolo Maldini, ultimele informații despre viitorul lui Zlatan

Ibrahimovic se află sub contract cu Milan până în vară, iar suedezul dorește să continue aventura pe San Siro și ar fi de acord cu prelungirea contractului pentru încă un sezon, potrivit Gazzetta dello Sport.

Paolo Maldini, directorul sportiv al Milanului, despre situația lui Zlatan: „Este o discuție foarte deschisă cu Zlatan. Există o relație foarte bună cu el, Zlatan nu va fi niciodată o povară pentru această echipă ci o resursă. Dacă nu va mai dori să continue, va fi primul care va spune: «Am renunțat». Deocamdată, ideea lui este să continue”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Imagini incredibile » Zeci de mii de senegalezi au sfidat restricțiile împotriva Covid-19 și au sărbătorit pe străzi triumful de la Cupa Africii

Spania și Portugalia pregătesc organizarea CM2030! Marea Britanie și Irlanda s-au reorientat către Euro 2028

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează