INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ZLATAN IBRAHIMOVIC

VIDEO „Când îl cumperi pe Ibrahimovic, cumperi un Ferrari” » Zlatan, show pe circuitul de Formula 1, alături de Leclerc și Sainz

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 18:51 / Actualizat marti, 22 martie 2022 21:28

Zlatan Ibrahimovic a vizitat circuitul de teste al Scuderiei Ferrari de la Fiorano și a testat noul model Ferrari 296 GTB, alături de piloții echipei de Formula 1, Charles Leclerc și Carlos Sainz.

Suedezul a profitat la maxim de pauza internațională și a luat parte la o campanie realizată de UEFA, în colaborare cu Ferrari. Ibrahimovic a ieșit pe circuit alături de Carlos Sainz și Charles Leclerc, după care a trecut chiar el la volan.

Zlatan Ibrahimovic, show pe circuitul de Formula 1 al celor de la Ferrari

Supermașina pilotată de Zlatan are un motor V6 ce dezvoltă 830 de cai putere și valorează 269.000 de euro. Suedezul a făcut o remarcă în stilul caracteristic, comparându-se cu un bolid Ferarri: „Când îl cumperi pe Ibrahimovic, cumperi un Ferrari. Sunt un Ferrari pe teren”.

Charles Leclerc a profitat de ocazie și i-a arătat lui Zlatan monopostul cu care a câștigat prima sa cursă de Formula 1, Marele Premiu al Belgiei din 2019. Superstarul Milanului a schimbat și câteva pase cu cei doi piloți Ferrari.

Ferrari a început excelent sezonul 2022 din Formula 1. Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu din Bahrain, fiind urmat de coechipierul său, Carlos Sainz.

910 ziletrecuseră de la precedenta victorie Ferrari, Singapore 2019

Citește și alte știri din Formula 1:

5 concluzii la capătul primei curse din 2022 » Ferrari, pusă în gardă + După doi ani de suferință, sunt „back in business”!

Surpriză în Marele Premiu din Bahrain: Verstappen, detronat în ultimul tur al calificărilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează