INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Eternul Zlatan! Ibrahimovic semnează și va mai juca cel puțin încă un sezon

Zlatan Ibrahimovic/ foto Imago Images
Zlatan Ibrahimovic/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 11:22 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 11:32

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) va semna prelungirea contractului cu AC Milan, până în 2023, anunță specialistul în mercato Fabrizio Romano.

Fosta înțelegere dintre jucător și club a expirat în iunie. Deși este grav accidentat și nu va mai juca în acest an, Zlatan nu renunță la fotbal și a acceptat propunerea milanezilor. Salariul său pentru viitorul sezon va fi cuprins între 1 și 1,5 milioane de euro.

Dan Petrescu se compară cu Sir Alex Ferguson, după victoria cu Rapid: „A avut ani când a terminat pe 7, pe 8, dar clubul a mers pe mâna lui, știa ce poate”
CFR CLUJ - RAPID 1-0
Dan Petrescu se compară cu Sir Alex Ferguson, după victoria cu Rapid: „A avut ani când a terminat pe 7, pe 8, dar clubul a mers pe mâna lui, știa ce poate”

Ibrahimovic prelungește cu Milan

Ibrahimovic, care va împlini 41 de ani în octombrie, va juca în Serie A până în 2023. El a revenit la AC Milan în 2021 și a făcut parte din echipa care a cucerit titlul în sezonul trecut, după o pauză de 11 ani.

Cu toate acestea, suedezul nu și-a putut ajuta echipa foarte mult pe teren în ultimele luni, având apariții sporadice, cu un număr limitat de minute jucate.

Motivul a fost reprezentat de problemele la ligamentul încrucișat anterior al genunchiului stâng, care l-au provocat pe Zlatan să depună eforturi supraomenești pentru a le depăși. După ce a suferit o intervenție chirurgicală, Ibrahimovic a povestit calvarul prin care a trecut.

Zlatan Ibrahimovic, dezvăluiri cutremurătoare: „Abia am dormit din cauza durerii în ultimele 6 luni”

„În ultimele 6 luni am jucat fără ligamentul încrucișat anterior din genunchiul stâng, care a fost umflat timp de 6 luni. M-am putut antrena cu grupul doar de 10 ori.

Am făcut mai mult de 20 de injecții. Am drenat genunchiul o dată pe săptămână timp de 6 luni, am luat analgezice în fiecare zi timp de 6 luni. Abia am dormit din cauza durerii timp de 6 luni. Nu am suferit niciodată atât de mult ca acum, pe teren și în afara lui.

Am făcut ca ceva imposibil să fie posibil. În mintea mea aveam un singur obiectiv, să-mi fac coechipierii și antrenorul campionii Italiei, pentru că le făcusem o promisiune. Astăzi am un nou ligament încrucișat anterior și un alt trofeu”, scria Zlatan pe Instagram, la sfârșitul lunii mai.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona nu se oprește nici după aducerea lui Lewandowski » Negociază transferurile a încă 2 fotbaliști

Tătărușanu a fost titular în victoria lui AC Milan cu Koln + Un alt român a intrat pe parcurs

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
boys.of.straits
boys.of.straits  •  17 Iulie 2022, 12:00

Altul care nu stie cand sa se retraga...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează