INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

SERIE A. Zlatan Ibrahimovic s-a decis: adio, AC Milan! Cu cine poate semna suedezul

Zlatan Ibrahimovic nu va continua la AC Milan
Zlatan Ibrahimovic nu va continua la AC Milan

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2020 17:27

Sinișa Mihajlovic (51 de ani), antrenorul Bolognei, a dezvăluit: „Am vorbit cu Zlatan Ibrahimovic. Sau vine la noi, sau se întoarce în Suedia, la Hammarby”.

După două luni acasă, la Stockholm, Ibrahimovic e din nou la Milano, reluând pregătirea la rossoneri. Dar nu va rămâne pe „San Siro". Scandinavul, 38 de ani, ar fi luat deja decizia.

SERIE A. Zlatan Ibrahimovic se desparte de AC Milan

Ieri, într-un interviu pentru o televiziune sârbă, Sinisa Mihajlovic a dezvăluit: „Zlatan m-a sunat zilele trecute. Vom vedea ce va alege în această vară. Sigur, nu va continua la Milan".

Unde va ajunge? „Întrebarea este dacă vine la noi sau dacă se întoarce în Suedia, la Hammarby", a adăugat antrenorul Bolognei. Ibrahimovic este și unul dintre proprietarii lui Hammarby. Anul trecut, a cumpărat 25 la sută din acțiunile clubului, stârnind furia fanilor lui Malmo (prima lui echipă), care i-au dărâmat statuia din oraș. De aceea, foarte probabil, statuia sa va fi mutată la Stockholm.

Citește mai multe știri din Serie A:

Ionuț Radu, în alertă » Doi coechipieri de la Parma, depistați pozitiv cu COVID-19

Italienii pot relua antrenamentele de luni » Ce dată înaintează premierul Conte pentru reluarea Serie A

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează