INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA - GEORGIA 1-0

Zlatan, din nou la națională după 5 ani: „Am simțit fluturi în stomac la imn, ca la debut” + Ce a postat pe rețelele de socializare

Zlatan, din nou la națională după 5 ani
Zlatan, din nou la națională după 5 ani

Articol de - Publicat vineri, 26 martie 2021 10:09 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 10:32

Zlatan Ibrahimovici (39 de ani), no-look pass spectaculos la al 117-lea meci pentru Suedia, disputat împotriva Georgiei. Pentru prima oară, a cântat imnul: „Mi s-a făcut piele de găină. Am avut doar energie pozitivă".

Cine s-ar mai fi întors la națională la 39 de ani, după cinci de la retragere?! Doar el. Ibrahimovici! Suedia avea nevoie de Zlatan, iar Zlatan voia să mai joace un ultim Euro, poate și un Mondial, în 2022, de ce nu?

Ibrahimovic: „I-am promis selecționerului”

Joi seară, a fost titular, nu cu numărul 10, ca înainte, ci cu 11, și era imposibil să nu se remarce. Un assist, după o preluare maiestuoasă pe piept și un no-look pass pentru golul lui Claesson, ca în NBA.

După meci, atacantul lui Milan a apărut la conferință. „M-am simțit minunat. Am simțit fluturi în stomac, ca la debutul la națională”, a spus Ibra. I-au lipsit fanii, „păcat, ar fi fost o atmosferă frumoasă, dar să ascult din nou imnul a fost emoționant. Am lipsit cinci ani, am găsit o echipă total diferită, alt antrenor și tribunele goale, însă mi s-a făcut piele de găină. Am avut doar energie pozitivă”. Aftonbladet a observat că joi, pentru prima oară, Zlatan a cântat imnul: "I-am promis selecționerului".

Claesson: „E ușor să joci cu Zlatan"

A povestit golul și pactul cu Claesson. „Chiar înaintea acelei faze, Viktor mi-a spus: «Sunt în spatele tău». Nu am mai verificat, i-am pasat, iar el era acolo”. Claesson a mai adăugat câteva detalii la descrierea acțiunii. „A fost amuzant. Vorbisem cu Zlatan acolo, pe teren. I-am zis: «Încerc să fiu mereu aproape de tine când ai mingea». Știți ce mi-a răspuns? «Stai liniștit, te văd!». Zece secunde mai târziu, mi-a pasat. E ușor să joci cu el”.

Zlatan Ibrahimovic: „Am ocupat tronul de 20 de ani"

În stilul său, Zlatan a postat un mesaj pe Instagram lângă poza cu Claesson, îmbrățișarea după gol. „Carl XVII Gustaf". Actualul rege al Suediei fiind Carl XVI Gustaf. „Există bătrânul rege și noul rege”, a explicat el zâmbind la conferință. Un reporter de la Aftonbladet l-a întrebat dacă nu vrea să-și recupereze tronul. „L-am ocupat de 20 de ani”. Exact în urmă cu două decenii debutase la națională.

Fiecare victorie e un rezultat bun pentru noi. Vom aduna cât de multe puncte putem și vom fi la Mondial
- Zlatan Ibrahimovici, atacant Suedia

62 de goluria marcat Zlatan Ibrahimovici la naționala Suediei (cel mai prolific jucător scandinav all-time) în 117 selecții

VIDEO Mutu, întâmplare amuzantă cu Zlatan ibrahimovic: „Venise cineva la mine la ușă să facă poză cu el”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alarmă la nemți! Caz de Covid-19 în echipă și trei absenți la București

Van Basten vrea să revoluționeze fotbalul! Regula pe care nu și-o mai dorește fostul atacant olandez

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează