INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Zlatan Ibrahimovici a creat un scandal imens » Doi colegi s-au luat la ceartă din cauza lui

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 17:31

Zlatan Ibrahimovici rămîne cap de afiş şi în meciurile amicale. Suedezul a făcut un gest care a provocat o ceartă între doi colegi.
PSG a pierdut, 2-4, un amical cu divizionara secundă din Germania, Leipzig, iar Ibrahimovici a jucat doar în prima repriză. După încheierea primei părţi, suedezul a vrut să plece la cabine, dar doi jucători de la Leipzig au fugit după el pentru a-i cere tricoul.

Atacantul PSG-ului i l-a oferit lui Trrence Boyd, jucător venit în urmă cu 10 zile la formaţia germană, însă acest lucru l-a făcut pe Daniel Frahn, căpitanul echipei, să-şi iasă din minţi.

"Este ruşinos gestul pe care l-ai făcut. Nu ai pic de respect pentru ordinea din această echipă", i-a reproşat Daniel Frahn colegului său.

Imediat cum Ibrahimovici a aflat de cearta dintre cei doi colegi, i-a trimis şi căpitanului Frahn un tricou, însă acesta a primit şi un autograf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
bamse1901
bamse1901  •  21 Iulie 2014, 10:51

deosebit gestul

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  20 Iulie 2014, 17:00
Postat de nebeleizis pe 20 Iulie 2014, 16:16

Imens ? Serios ? Asta e ultimul articol pe care il citesc in cancan. Pardon, Gazetuta de scandal. Ca de sporturi ... chiar va pasa. Ca mie de curling!

Ce ai cu curlingul. Chiar este interesant. Un fel de biliard pe ghiata. Oricum de 10 ori mai interesant decat turca asta fara sens numita Liga A.

mdone
mdone  •  20 Iulie 2014, 16:49

si normal ca nu s-a semnat domnul autor al acestui articol disperat dupa atentie! faceti click-uri dragi cititori, pe articole degeaba, sa castigam si noi bani care nu ii meritam! nici macar pentru un ziar care raporteaza numai stiri locale din sat nu ar fi un scandal imens. rusine pentru asemenea articole! ar fi fost bine sa te semnezi, autorule al acestui articol sa te trec pe lista disperarii din lipsa de competenta pe care se afla pana acum urmatorii: Liviu Manolache, Vlad Nedelea, Andrei Craitoiu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează