INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

"Zlatan Ibrahimovici? Este nebun" » Cine i-a făcut această caracterizare suedezului

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 septembrie 2014 22:14

Zlatan Ibrahimovici este cunoscut pentru realizările sale sportive, dar şi pentru declaraţiile incendiare pe care le oferă. De această dată, suedezului i s-a făcut o caracterizare aparte.

Lucas Moura, coleg cu Zlatan la PSG, a declarat că suedezul este nebun, dar în sensul bun al cuvîntului, scriu jurnaliştii de la Gong.

"Zlatan? Este nebun. Dar în viaţa de zi cu zi este un om foarte liniştit. Sînt foarte bucuros că îl sînt coleg cu el. Mă ajută enorm de mult", a spus brazilianul Moura.

Declaraţia lui Moura vine după ce anul trecut acesta l-a făcut arogant pe suedez: "Ibrahimovici este foarte puternic, dar uneori este arogant şi se plînge cam mult. E un jucător complicat, înjură foarte mult".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2014, 17:32
Postat de xftw pe 13 Septembrie 2014, 22:23

Poate,dar voi inca nu stiti cum il cheama pe acest jucator.

sincer ? mie putin imi pasa...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Septembrie 2014, 17:31

si eu am de multe ori senzatia ca unii fotbalisti sunt nebuni : unul dintre ei e mascariciul asta. mai sunt si altii, de pilda, autistul de messi, ala da goluri cu ligheanul si are o fata de zici ca moare in 2 minute... ronaldo, obsedat, frustrat, tupeist, se crede buricul pamantului... neymar.. a luat ce e mai rau de la toti 3... niste mascarici plini de bani, cu mult peste normal. de fapt, anormalitatea lor este determinata chiar de anormalitatea veniturilor lor, bani nepermis de multi pentru simplul fapt ca sunt niste sportivi bunicei, intr-un sport oarecare.

valiii
valiii  •  14 Septembrie 2014, 11:24

ce pretentii sa ai ca ziar de sport sa fii cumparat de la chioscuri cand intru aici si vad ibrahimovici cu i la sfarsit plus ,citez:"sunt foarte bucuros ca il sunt coleg cu el " ,eu nu cred ca asa a zis moura ,sunteti praf ,praf si pulbere,un copil mediu de gimnaziu e mai coerent in exprimare ca voi

Vezi toate comentariile (6)
Comentează