INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Zlatan și-a găsit echipă după despărțirea de United » Unde va juca starul suedez începând cu această lună

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 11 iunie 2017 11:48

Rămas liber de contract după despărțirea de Manchester United, Zlatan Ibrahimovici, 35 de ani, ar putea semna în această lună cu LA Galaxy, anunță Marca.

Deși a pus umărul la câștigarea celor trei trofee adjudecate de "diavoli" în acest sezon, Supercupa Angliei, Cupa Ligii și Europa League, vârful suedez pune capăt aventurii de pe " Old Trafford", oficialii lui United renunțând la opțiunea de prelungire pentru încă un sezon. Ineligibil pentru încă cel puțin 6 luni după accidentarea suferită în meciul cu Anderlecht, Zlatan ar putea trece Oceanul, urmând să se alăture lui Ashley Cole și Giovani dos Santos la gruparea din MLS.

Conform jurnalistului Jose Felix Diaz (Marca), suedezul și-ar fi dat acordul pentru o mutare în SUA încă din luna martie, deși surse din cadrul LA Galaxy au negat interesul pentru fostul vârf al lui Inter, Barcelona, AC Milan sau PSG. Noul sezon în MLS va începe abia în martie 2018, Ibrahimovici revenind în timp util pentru startul noului an competițional.

28
de goluri în 46 de meciuri a reușit Ibrahimovici în tricoul lui United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează