Verdict dur după ciocnirea din Anglia - Iran » Nu va mai juca la turneul din Qatar

Alireza Beiranvand  // FOTO: Imago +12   FOTO
Alireza Beiranvand // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 22:01 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 22:13

Portarul titular al Iranului, Alireza Beiranvand (30 de ani), a jucat doar 20 de minute la Campionatul Mondial 2022. Și nu va mai juca la această ediție. 

Luni, la 2-6 cu Anglia, în minutul 9, acesta s-a ciocnit cap în cap cu un coleg, Majid Hosseini, în timp ce urmăreau o centrare trecută la câțiva centimetri de ei. După ce a stat mai bine de 10 minute întins pe gazon, goalkeeperul cu cea mai lungă aruncare cu mâna din lume, 60 de metri!, a fost înlocuit de Hossein Hosseini.

Dublă lovitură pentru Franța » Deschamps și-a pierdut un titular imediat după golul Australiei
FRANȚA - AUSTRALIA 4-1
Dublă lovitură pentru Franța » Deschamps și-a pierdut un titular imediat după golul Australiei

Beiranvand, fractură de piramidă nazală

Acesta a fost dus la spital pentru a i se face mai multe investigații. Verdictul a fost unul crunt pentru portar. La spital, i s-a descoperit o fractură de piramidă nazală.

Astfel, Alireza Beiranvand nu va mai evolua la turneul final din Qatar.

Iranienii n-au cântat, au huiduit

Jucătorii Iranului au refuzat să cânte imnul național. O reacție după protestele de acasă, declanșate în septembrie, după moartea Mahsei Amini. O tânără care a fost arestată pentru că nu a purtat corect hijabul, apoi a fost bătută de poliție și a murit la spital. Acuzațiile au fost negate de autorități, însă oamenii au declanșat proteste. 

Azi, unii fani au huiduit imnul, iar alți iranieni au adus bannere prin care și-au arătat atașamentul față de cei de acasă. „Femei, viață, libertate”, s-a putut citi pe multe steaguri ale Iranului fotografiate în stadion. 

VIDEO Tot stadionul cântă imnul Mexicului, înaintea duelului cu Polonia

Citește și:

Marca anunță: „Următoarea destinație a lui Ronaldo e Newcastle”

Istvan Kovacs, delegat din nou la Campionatul Mondial » În ce meci va fi implicat centralul român

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează