Tragedie după haosul de la petrecerea din Buenos Aires » Un fan a murit, iar un copil e în comă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 08:29 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 09:05

A fost sărbătoare marți în Argentina, când jucătorii au prezentat fanilor trofeul de campioni mondiali. Însă haosul s-a instalat rapid, iar mai mulți suporteri au avut de suferit. Din păcate, unul a murit.

Buenos Aires, capitala Argentinei, a fost paralizată marți. Peste 5 milioane de fani au ieșit pe străzi pentru vedea parada jucătorilor lui Lionel Scaloni, însă totul s-a transformat într-un haos.

Nebunie și în Rosario! Lionel Messi a intrat în casă doar cu ajutorul polițiștilor
ARGENTINA
Nebunie și în Rosario! Lionel Messi a intrat în casă doar cu ajutorul polițiștilor

Tragedie la sărbătoarea Argentinei

La un moment dat, din cauza blocajului imposibil de depășit, argentinienii au oprit autocarul, trecând în elicoptere, și doar au survolat centrul capitalei, la Obelisc.

Bucuria s-a transformat în tragedie pentru unii. În plină celebrare, presa din Buenos Aires a difuzat o știre teribilă. Prima victimă a fiestei, un tânăr de 24 de ani a căzut de pe acoperișul unei clădiri și s-a rănit la cap, murind la spital.

Mai mult, un băiețel de 5 ani se află în stare gravă la spital, fiind în comă după ce o bucată de marmură, dintr-un monument din Piața San Martin, a căzut și l-a lovit în cap.

Fanii Argentinei au sărit de pe pod

Pătimașii susținători au făcut gesturi extreme. Mai mulți suporteri au sărit de pe poduri, încercând să aterizeze în bus-ul jucătorilor. Unii au căzut pe stradă.

Din cauza haosului de pe străzi, parada s-a încheiat mai devreme, fără că jucătorii să ajungă la Obelisc, acolo unde erau așteptați. „Din cauza blocajelor imposibil de depășit, naționala nu mai ajunge cu autocarul la Obelisc și Casa Rosada. Jucătorii sunt luați cu elicopterele”, a notat Clarin.

Astfel au putut survola centrul capitalei, au văzut de sus marea de oameni strânsă la Obelisc. Apoi, s-au întors la centrul sportiv de la Ezeiza.

Citește și: 

I-a luat 30 de ani! Messi, mesajul momentului: „Pentru Diego, care ne-a încurajat din ceruri”

„Dibu” Martinez, protagonist și în timpul paradei de la Buenos Aires » Și-a bătut joc de Mbappe

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
Stefan300
Stefan300  •  21 Decembrie 2022, 13:33
Postat de Ataclasol pe 21 Decembrie 2022, 09:24

Când tu crezi că D-zeu e fotbalist se pot întâmpla tragedii de genul. Cred că e normal să te bucuri, dar argentinienii se pare că nu au limite.

Fotbalul este singura lor bucurie. Din 2017 sunt in criza economica. Cauta pe Google, Argentina PIB. "Rata inflaţiei din Argentina ar urma să atingă 95% în acest an." In plus, la argentinieni se transmite pasiunea din tata in fiu. Pentru ei fotbalul este religie. Sa omitem si ce jucatori au avut si au: Maradona, Kempes, Messi etc. Si la noi, daca luam cupa, era la fel pe strazi. Se intamplau aceleasi lucruri pe care le vedem la ei.

luker
luker  •  21 Decembrie 2022, 10:53

E trist cand vezi ca unii nu au altceva decat acest fotbal pe masa. Cu cat petrecerea e mai mare, cu atat saracia e mai impregnata in societate.

Ataclasol
Ataclasol  •  21 Decembrie 2022, 09:24

Când tu crezi că D-zeu e fotbalist se pot întâmpla tragedii de genul. Cred că e normal să te bucuri, dar argentinienii se pare că nu au limite.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează