update // video+foto Haos la sărbătoarea Argentinei » Fanii s-au aruncat de pe pod în autocar, jucătorii au fost urcați în elicoptere! Traficul e complet blocat

Haos la sărbătoarea Argentinei » Fanii s-au aruncat de pe pod în autocar, jucătorii au fost urcați în elicoptere! Traficul e complet blocat +26   FOTO
Haos la sărbătoarea Argentinei » Fanii s-au aruncat de pe pod în autocar, jucătorii au fost urcați în elicoptere! Traficul e complet blocat

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2022 21:24 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 22:11

Naționala Argentinei a ajuns azi-noapte, în jurul orei 02:30, în Buenos Aires, după succesul de la Campionatul Mondial, și a încercat să prezinte azi trofeul fanilor, într-o paradă prin Capitală. A ieșit însă un haos total!

UPDATE 21:00 / Campionii mondiali, transportați cu elicopterele

Toate străzile de pe traseul campionilor mondiali sunt complet blocate. Potrivit TyC Sports, Messi și colegii au coborât din autocar și au fost transportați cu elicopterele spre zona Obeliscului.Lionel Messi este singur într-un elicopter al poliției. 

Jucătorii au insistat ca traseul inițial să fie respectat și să ajungă la Obelisc, acolo unde s-a strâns marea masă a suporterilor. Messi și Scaloni au fost într-un permanent dialog cu Federația și cu Poliția. Singura variantă disponibilă a fost survolarea din elicoptere.

Haos la sărbătoarea Argentinei » Fanii s-au aruncat de pe pod în autocar, jucătorii au fost urcați în elicoptere! Traficul e complet blocat
FOTO: Instagram

Campionii mondiali se bucură de fiecare moment. Enzo Fernandez, cel mai bun tânăr fotbalist al turneului, s-a fotografiat în elicopter. 

UPDATE / Suporterii s-au aruncat de pe poduri în autocarul Argentinei, iar unii au fost răniți. 

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

VIDEO / Messi și colegii au sărbătorit alături de fani pe străzile din Buenos Aires! Imagini senzaționale

După ce aproximativ 50.000 de fani i-au însoțit pe fani de la aeroport până la hotel, în centrul orașului au fost așteptați mult mai mulți. Potrivit argentinienilor de la Ole, peste 4 milioane de persoane au fost prezente pe străzi.

UPDATE / Teamă la petrecerea Argentinei 

Autocarul cu jucătorii și staff-ul Argentinei a plecat în drumul său prin Buenos Aires, urmând ca destinația să fie Piața Republicii, în dreptul Obeliscului. 

Doar că ar putea exista probleme, iar jucătorii și forțele de ordine se tem pentru siguranța fanilor. Încă de dimineață fanii s-au strâns în locul în care se va termina parada, iar peste un milion de fani sunt deja în piață. 

+22 FOTO

Astfel, polițiștii fac apel la restul suporterilor să nu se mai ducă în acel loc. La televiziunea argentiniană fanii au fost rugați să nu mai vină în piață și să aleagă alte locuri de unde să urmărească autocarul campionilor. Chiar și jucătorii Argentinei se tem de eventuale probleme pe care le-ar putea avea fanii prezenți la sărbătoare.

Moment savuros cu Lionel Messi

Aflat în autocarul descoperit, Messi a primit din partea unui fan o jucărie de pluș care întruchipa una dintre Țestoasele Ninja, porecla lui Mbappe, colegul lui de la PSG. Leo a râs copios înainte de a o arunca înapoi.

Argentina, noua campioană mondială

  • Argentina a învins-o pe Franța și a cucerit al treilea titlu mondial din istorie! A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar, 3-3 după reprizele de prelungire și 4-2 pentru „pume” la loviturile de departajare.
  • După o pauză de 36 de ani, Argentina aduce al treilea titlu mondial în vitrină!
  • Pentru Leo Messi este încununarea unei cariere fabuloase. Trofeul mondial era singurul care îi lipsea din palmares!
  • Distincțiile Campionatului Mondial: Leo Messi (fotbalistul turneului), Enzo Fernandez (cel mai bun tânăr jucător), Emiliano Martinez (portarul turneului) și Kylian Mbappe (golgeterul turneului).

Citește și: 

I-a luat 30 de ani! Messi, mesajul momentului: „Pentru Diego, care ne-a încurajat din ceruri”
ARGENTINA
I-a luat 30 de ani! Messi, mesajul momentului: „Pentru Diego, care ne-a încurajat din ceruri”
Ziua în care Maradona l-a umilit pe Scaloni, noul selecționer de aur al Argentinei: „Am înnebunit cu toții? Ăsta nu poate dirija nici traficul!”
ARGENTINA
Ziua în care Maradona l-a umilit pe Scaloni, noul selecționer de aur al Argentinei: „Am înnebunit cu toții? Ăsta nu poate dirija nici traficul!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
rav410wrc
rav410wrc  •  21 Decembrie 2022, 10:17
Postat de 81mada pe 20 Decembrie 2022, 22:36

Frumos, asta e sangele latin, cica curge si prin noi! Oare…

Al nost' s-a diluat, de mult, cu cel turcesc, moldovenesc si oltenesc :(((

gicab
gicab  •  21 Decembrie 2022, 07:45
Postat de robertino2 pe 20 Decembrie 2022, 19:43

La marile proteste impotriva lui Dragnea au fost 3 milioane in Piata Victoriei, in care incapeau maximum 70 000. Sunt mici copii argentinienii.

A fost un fel de 3 in 1... oricum la noi e haos zilnic fără niciun motiv special... e suficient sa ieși din casa

catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 Decembrie 2022, 01:39
Postat de Ajax70 pe 20 Decembrie 2022, 23:27

Ce fericire! Sunt campioni mondiali la datu" cu piciorul in basica. Maret...

daca esti asa de dispretuitor la adresa fotbalului si sportului in general, ce mai cauti pe un site de sport??

Vezi toate comentariile (8)
Comentează