VIDEO I-a luat 30 de ani! Messi, mesajul momentului: „Pentru Diego, care ne-a încurajat din ceruri”

Alături de un videoclip emoționant care-i parcurge cariera, Leo Messi a postat un mesaj de mulțumire pe Instagram, la două zile de când a devenit campion mondial cu Argentina. +19   FOTO
Alături de un videoclip emoționant care-i parcurge cariera, Leo Messi a postat un mesaj de mulțumire pe Instagram, la două zile de când a devenit campion mondial cu Argentina.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2022 17:40 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 18:06

Alături de un videoclip emoționant care-i parcurge întreaga carieră, Leo Messi a postat un mesaj de mulțumire pe Instagram, la două zile de când a devenit campion mondial cu Argentina.

30 de ani i-a luat celui mai galonat fotbalist din istorie să câștige Mondialul. Messi n-a uitat de Maradona, de toți oamenii din anturajul naționalei și a amintit de finala pierdută în 2014, 0-1 contra Germaniei.

Ne-ai învins, Lionele! :) Noi l-am trimis pe Messi la șah, iar el ne-a arătat cine e Regele
CAMPIONATUL MONDIAL
Ne-ai învins, Lionele! :) Noi l-am trimis pe Messi la șah, iar el ne-a arătat cine e Regele

Leo Messi: „Întotdeauna am visat să fiu campion mondial”

„De la Grandoli (n.r. - clubul unde Messi a făcut primii pași în fotbal) până la Campionatul Mondial din Qatar au trecut aproape 30 de ani. Au fost aproape trei decenii în care mingea mi-a oferit multe bucurii și, de asemenea, puțină tristețe. Întotdeauna am visat să fiu campion mondial și nu am vrut să mă opresc din a încerca, chiar știind că s-ar putea să nu se întâmple niciodată.

Acest trofeu pe care l-am câștigat este și pentru toți cei care nu au reușit înainte, cum s-a întâmplat și în 2014, în Brazilia, unde toată lumea a meritat ​​pentru modul în care a luptat până în finală, au muncit cu toții din greu și și-au dorit la fel ca mine. Meritam să câștigăm acea finală nenorocită.

Este și pentru Diego, care ne-a încurajat din ceruri. Și pentru toți cei care au susținut mereu echipa națională fără să se uite atât de mult la rezultate, ci mai degrabă la dorința pe care am pus-o mereu în teren, chiar și atunci când lucrurile nu au mers așa cum ne-am fi dorit. 

Și, bineînțeles, este și pentru acest frumos grup care s-a format la națională, cu staff-ul tehnic și toți oamenii din anturajul Argentinei, cei din spate, care lucrează zi și noapte ca să ne fie nouă mai ușor. 

De multe ori eșecul face parte din călătorie și din procesul de învățare, iar fără dezamăgire este imposibil să reușești. Multumesc mult, din suflet! Hai, Argentina!”, a scris Messi.

Leo Messi a „rupt” Instagramul

După finala de duminică, starul de la PSG a postat o serie de 10 imagini pe Instagram. Iar postarea a devenit virală. E cea mai apreciată din istoria rețelei sociale, cu peste 62 de milioane de aprecieri.

Vechiul record era deținut de o fotografie cu un ou, postată pe 4 ianuarie 2019, în încercarea de a depăși recordul lui Kylie Jenner (18 milioane). Postarea a strâns 56,1 milioane de like-uri, fiind acum a doua cea mai apreciată.

GALERIE FOTO. Iată cele mai apreciate 20 de postări pe Instagram din istorie:

1. Messi după Campionatul Mondial - 57,1 milioane
2. Fotografia cu oul - 56,1 milioane
3. Cristiano Ronaldo jucând șah cu Messi - 42,1 milioane (pe profilul lui CR7)
4. Lionel Messi cu trofeul de la Campionatul Mondial - 34,2 milioane
5. Cristiano Ronaldo și Georginia anunțând că vor avea gemeni - 32,6 milioane
+15 FOTO

Messi, implicat și în a 3-a cea mai apreciată postare

Pe locul 3 all-time se află o altă fotografie cu Messi, dar este postată pe contul lui Cristiano Ronaldo. Cele două vedete au fost protagoniștii unui pictorial pentru Louis Vuitton. Postarea portughezului, de pe 19 noiembrie, are peste 42 de milioane de like-uri. 

Pe locul 4 este o fotografie a lui Messi, în avion, cu trofeul cucerit la Doha. Aceasta a strâns 34,1 milioane de aprecieri. Iar pe 5, cu 32,6 milioane de like-uri, este postarea lui Cristiano Ronaldo în care anunță că el și Georgina vor avea gemeni.

În Top 20 cele mai apreciate fotografii de pe Instagram, Lionel Messi are 8 postări. Cristiano Ronaldo are 3, iar Neymar 1. 

Mai multe știri despre Argentina: 

Diego și Leo, zeii purtați pe umeri » Povestea celor mai frumoase fotografii ale Argentinei: „M-am trezit față în față cu el. O conexiune instantanee”

Dumitru Dragomir, despre gestul vulgar al lui Emiliano Martinez: „Dacă nu o să fie așa, să nu îmi ziceți Mitică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close