Ce poveste, ce traseu! Messi a purtat în finala cu Franța simbolul primit cu 4 ani în urmă: „Un cadou din partea mamei”

Lionel Messi, alături de Enzo Fernandez // sursă foto: Instagram @ enzojfernandez +43   FOTO
Lionel Messi, alături de Enzo Fernandez // sursă foto: Instagram @ enzojfernandez

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2022 17:30 / Actualizat luni, 19 decembrie 2022 18:54

În 2018, după primul meci al Argentinei de la Campionatul Mondial din Rusia, Lionel Messi a primit o panglică roșie din partea unui reporter, un obiect care să-i poarte noroc. Patru ani și jumătate mai târziu, în Qatar, după ce a cucerit primul său Campionat Mondial, Messi a fost fotografiat purtând în continuare simbolul.

În primul meci al Argentinei de la Campionatul Mondial din Rusia, 1-1 cu Islanda, Lionel Messi a ratat un penalty. La finalul meciului, jurnalistul argentinian Rama Pantarotto i-a oferit lui Leo o panglică din partea mamei sale, pentru a-i purta noroc fotbalistului: „Draga mea mamă i-a trimis un cadou, o panglică roșie”. 

Spre surprinderea reporterului, Messi a început să poarte respectiva panglică. Iar în sezonul 2018/2019 i-a oferit-o lui Philippe Coutinho, care trecea printr-o pasă proastă. 

Prima explicație pentru gestul obscen! Ce spune portarul Argentinei: „Dedicația era pentru ei! Aroganțele astea nu merg cu mine!”
Argentina - Franța 3-3 (4-2 la pen.)
Prima explicație pentru gestul obscen! Ce spune portarul Argentinei: „Dedicația era pentru ei! Aroganțele astea nu merg cu mine!”

Lionel Messi a purtat la finala Campionatului Mondial panglica norocoasă primită în 2018

Messi a procedat la fel mai târziu cu Paulo Dybala, Lautaro Martinez și Rodrigo De Paul, coechipierii săi din națională, în momente delicate pentru aceștia. 

Dar a continuat să poarte o astfel de panglică și el însuși, atât la meciurile importante, cât și în timpul liber.

Iar respectivul talisman a fost un obiect extrem de important în vestiarul Argentinei pe durata Campionatului Mondial. În finala cu Franța, la loviturile de departajare, Messi i-a „pasat-o” portarului Emiliano Martinez. Cu ea la încheietură, Emiliano a apărat penalty-ul lui Kingsley Coman, o paradă decisivă.

Ulterior, în vestiar, în timp ce sărbătorea mult-așteptatul triumf, Messi a fost fotografiat în picioarele goale, cu panglica deasupra gleznei stângi.

A continuat să poarte simbolul, iar acesta i-a purtat noroc. L-a ajutat să câștige primul său Campionat Mondial, cel dintâi astfel de triumf pentru Argentina după 36 de ani.

Ce poveste, ce traseu! Messi a purtat în finala cu Franța simbolul primit cu 4 ani în urmă: „Un cadou din partea mamei”
Lionel Messi, cu panglica la glezna stângă // sursă foto: Instagram @ enzojfernandez

Mai multe știri despre Argentina: 

Kun Aguero, jigniri către un adversar după finala Mondialului: „Față de p***”

Leo Messi, show în vestiar » A dansat cu trofeul Cupei Mondiale în brațe: „E tot ce îmi lipsea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  19 Decembrie 2022, 22:05

A trecut pe la vrajitoare sa castige CM:)Prea au avut noroc la ultima faza a meciului cu interventia foarte dificila a lui Martinez...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează