INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.)

VIDEO Budescu a făcut show în restaurant, în timpul finalei Mondialului » A dat tonul scandărilor

Constantin Budescu (33 de ani) a sărbătorit alături de colegii de la Petrolul titlul mondial cucerit de Argentina. „Pumele”, cu un Lionel Messi (35 de ani) magistral, au trecut de Franța în finală, după executarea loviturilor de departajare. +43   FOTO
Constantin Budescu (33 de ani) a sărbătorit alături de colegii de la Petrolul titlul mondial cucerit de Argentina. „Pumele”, cu un Lionel Messi (35 de ani) magistral, au trecut de Franța în finală, după executarea loviturilor de departajare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 22:51 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 23:33

După remiza de azi cu FCU Craiova (1-1), Constantin Budescu (33 de ani) a sărbătorit alături de colegii de la Petrolul titlul mondial cucerit de Argentina. „Pumele”, cu un Lionel Messi (35 de ani) magistral, au trecut de Franța în finală, după executarea loviturilor de departajare. 

Petrolul a remizat astăzi în ultimul meci din 2022, 1-1 cu FCU Craiova. Imediat după fluierul final, Budescu și colegii au mers la un restaurant pentru a urmări final Campionatului Mondial.

VIDEO. Constantin Budescu, reacție virală în timpul finalei Campionatului Mondial

Golul de 3-2, marcat de Messi în minutul 110, a declanșat sărbătoarea. Constatin Budescu, recunoscut drept un petrecăreț fără seamăn, a dat tonul scandărilor: „Messi, Messi, Messi!”. A fost acompaniat de toată lumea prezentă, semn că victoria „pumelor” era așteptată. Clipul a fost postat pe TikTok.

Petrolul a încheiat anul 2022 cu 30 de puncte, pe locul 8, la limita play-off-ului. „Lupii galbeni” revin pe teren la finalul lunii ianuarie, în deplasare, cu CS Mioveni.

FOTO. Imagini antologice de la sărbătoarea Argentinei

+39 FOTO

Este ceva absolut incredibil. Știu că Dumnezeu mi-a oferit acest trofeu, sunt sigur de asta! E o bucurie de nedescris pentru noi. Nu, nu mă voi retrage din echipa națională. Vreau să îmbrac în continuare tricoul Argentinei în calitate de campion mondial. Iubesc fotbalul, nu mi-aș mai putea dori nimic. Ce să mai urmeze? Am reușit să obțin Copa America, Campionatul Mondial...
- Lionel Messi, după titlul mondial cucerit în Qatar

VIDEO. Dan Petrescu despre parcursul Croației în Qatar: „Zicea lumea de noi când i-a apărat lui Golofca”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

SPECIAL GSP Povestea unicului fotbalist care nu își amintește că a jucat o finală de Campionat Mondial, deși are doar 31 de ani: „După lovitură, credeam că glumește"

Atemporal! La 37 de ani, Modric nici nu ia în calcul retragerea de la națională: „Încă pot evolua la nivel înalt”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
invinctus
invinctus  •  19 Decembrie 2022, 08:34

Sarbatorea egalul cu fcu ..... o *** de jucator de aia a jucat cate 6 meciuri 7 pe an oriunde a fost .... toata viata a pacalit fotbalul ..... betiv notoriu !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexiosas
alexiosas  •  19 Decembrie 2022, 08:20

precum Budescu fotbalist,asa si gesepistul ziarist....mandru,nu-i asa?

Mondo
Mondo  •  19 Decembrie 2022, 01:35

Fotbalistii sint la campionatul mondial,iar manelistii sint prin crisme si behaie. Budescu a facut rezumatul carierei lui, urlete de neputinta. Ce mai sufereau totii fotbalistii falsi prin circiuma, gura mare, si urletele sint caracterizarea lor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează