Ce meciuri se joacă astăzi, 27 noiembrie, la Campionatul Mondial din Qatar

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 07:00 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 14:43

Astăzi, 27 noiembrie, sunt programate 4 partide la Campionatul Mondial din Qatar, iar capul de afiș este meciul Spania - Germania din Grupa E.

Dacă Spania și-a început parcursul cu o victorie en-fanfare, 7-0 cu Costa Rica, Germania are mare nevoie de o victorie cu ibericii pentru a rămâne în cărțile calificării, după ce în prima etapă a fost învinsă de Japonia, scor 1-2.

În cealaltă grupă care se dispută azi, grupa F, Belgia caută o nouă victorie, cu Maroc, care îi poate asigura calificarea în optimi.

Ce meciuri se joacă astăzi, 27 noiembrie, la Campionatul Mondial din Qatar

Vezi mai jos lista celor 4 de meciuri:

Grupa E 
Japonia - Costa Rica 0-1
Spania - Germania, ora 21:00

Grupa F: 
Belgia - Maroc, ora 15:00 
Croația - Canada, ora 18:00

Toate meciurile de la Cupa Mondială din Qatar sunt liveTEXT pe GSP.ro și transmise la TV de TVR.

Citește și:

Argentina - Mexic, cel mai așteptat meci de la CM » Mobilizare fără precedent: câți jurnaliști vor fi prezenți, măsurile luate de Poliție + momentul care a „dinamitat” atmosfera

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (1)
Macondo
Macondo  •  27 Noiembrie 2022, 09:38

Germania-Spania meci decisiv în grupe! Ce își poate dori mai mult un microbist de la un Campionat Mondial atât de controversat și cu atâtea probleme extra sportive. Greu de pronosticat. Deși ar trebui sa spunem ca Spania va spulbera Germania, eu nu cred ca va fi asa. Și nu apelez la limbajul de lemn microbiștii " nici un meci nu seamănă cu celalalt". Germania a știut întotdeauna sa se mobilizeze in meciurile decisive De asemenea nu trebuie sa comparam cele doua meciuri din prima etapa . Japonia este mult peste Costa Rica și cred ca va câștiga azi. O sa fie un meci interesant de 1x2.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează