INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - MEXIC

Corespondență din Qatar Argentina - Mexic, cel mai așteptat meci de la CM » Mobilizare fără precedent: câți jurnaliști vor fi prezenți, măsurile luate de Poliție + momentul care a „dinamitat” atmosfera

Meciul Argentina - Mexic, din grupa C a Campionatului Mondial de fotbal, a adus o mobilizare fără precedent. +14   FOTO
Meciul Argentina - Mexic, din grupa C a Campionatului Mondial de fotbal, a adus o mobilizare fără precedent.

Articol de , - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 20:43 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 21:28

Meciul Argentina - Mexic, din grupa C a Campionatului Mondial de fotbal, a adus o mobilizare fără precedent. Forțele de ordine sunt în alertă, fanii au luat cu asalt stadionul, iar sute de jurnaliști din întreaga lume așteaptă reprezentația lui Leo Messi. 

  • Argentina și Mexic fac parte din grupa C la Mondial, alături de Arabia Saudită și Polonia.
  • Andrei Crăițoiu și Dan Udrea, trimișii GSP în Qatar, vor fi la meci și vor transmite cele mai importante informații de la fața locului.

Argentina - Mexic ar putea reprezenta ultimul meci al lui Messi la un turneu final. Dacă pierd, „pumele” vor fi eliminate încă din faza grupelor. 

Un singur meci de la Campionatul Mondial a fost urmărit pe TVR 1 de peste un milion de persoane » Topul complet + surpriza de pe ultima poziție
AUDIENȚE
Un singur meci de la Campionatul Mondial a fost urmărit pe TVR 1 de peste un milion de persoane » Topul complet + surpriza de pe ultima poziție

Organizatorii nu au lăsat nimic la voia întâmplării în partida celor două popoare cu sânge „fierbinte”. Trimișii GSP aflați pe arena „Lusail Iconic” au remarcat mai multe detalii interesante.

Toți ochii pe Argentina - Mexic

Toate cele 80.000 de locuri vor fi ocupate la meciul Argentina - Mexic. Din cauza unor tensiuni apărute ieri între fanii celor două țări, forțele de ordine s-au mobilizat exemplar. În jurul stadionului a fost mai multă poliție față de meciurile precedente din Qatar.

+10 FOTO

Peluza din stânga oficială, plină în procent de peste 90% cu fani argentinieni, s-a umplut cu trei sferturi de oră înaintea fluierului de start. Pe tabelă au rulat imagini cu sosirea echipelor la stadion. Publicul a erupt în momentul în care Messi a apărut în prim-plan.

Argentina - Mexic, cel mai căutat meci de la Campionatul Mondial

Pentru meciul din această seară dintre Argentina și Mexic, FIFA a făcut eforturi să găsească locuri suplimentare pentru jurnaliștii care au aplicat pentru o cerere de acreditare. 

Prioritate au avut jurnaliștii celor două țări, apoi țările cu presă internațională puternică. Pe lângă sutele de locuri pentru deținătorii de drepturi, alți 300 de jurnaliștii au fost acceptați să intre în stadion, inclusiv jurnaliștii GSP. 

Bătaie a fost și pe locurile de fotoreporter. Numărul lor a ajuns la aproape 500 la duelul de pe stadionul Lusail. FIFA chiar a improvizat la ultimul etaj al arenei, etajul 7, câteva locuri pe scaune simple, de birou, pentru o mare parte dintre jurnaliștii care au prins bilet cu șansă. 

VIDEO. Imagini spectaculoase din centrul media, înainte de Argentina - Mexic 

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

FOTO Moment viral cu Herve Renard, în prima repriză din Polonia - Arabia Saudită » Prestație de MVP a traducătorului

CALCULE Criterii de departajare la Campionatul Mondial din Qatar » Cine merge mai departe în caz de egalitate de puncte

Contre între selecționeri la Campionatul Mondial: „O să vă distrugem!” vs. „Respectați-ne!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează