VIDEO Dan Petrescu s-a pronunțat la golul revendicat de Ronaldo: „Am dat și eu așa, în Anglia” » „Naționala” care l-a dezamăgit total + Pariul-surpriză la titlul Mondial

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 17:43 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 19:24

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Hermannstadt din Liga 1 (miercuri, ora 19:00).

  • Hermannstadt - CFR Cluj, restanță din etapa #6 din Superliga, se joacă miercuri de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Dan Petrescu a vorbit și despre Campionatul Mondial. El a abordat subiectul primului gol marcat de Portugalia cu Uruguay (2-0), când Ronaldo susține că a atins mingea cu capul la centrarea lui Bruno Fernandes. FIFA i-a acordat inițial golul lui Cristiano, dar ulterior l-au trecut pe lista marcatorilor pe mijlocașul lui Manchester United.

VIDEO. Dan Petrescu: „Merg pe mâna lui Ronaldo”

„Eu merg pe mâna lui Ronaldo. Am dat și eu un gol așa în Anglia. Câteodată atingi mingea fără să se vadă. Cred că și Fernandes voia să îi lase golul lui Cristiano, ca să îl facă fericit”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Antrenorul campioanei și-a ales și preferatele la Mondial și are o surpriză: „Eu o văd pe Brazilia favorită, apoi a doua pe Germania, chiar dacă momentan nu e calificată. Eu simt că își va reveni. Înainte mă uitam la campionatele din Germania, Anglia, Italia, Spania. Acum mă uit la Mondial. 

Va fi o perioadă când nu vor mai fi așa multe meciuri, dar o să înceapă partidele din Liga 1 și o să am ce să văd. Nu pot să zic că ma dezamăgit vreo echipă de la Mondial. Argentina nu a fost ce trebuie la pimul meci. Nu aș da un verdict înainte de finalul grupelor. Doar de Qatar pot spune că m-a surprins negativ. Eu am antrenat acolo, mă așteptam să facă măcar un punct”.

Dan Petrescu a vorbit și despre Elveția, adversara României din preliminariile EURO 2024. Elvețienii au pierdut greu cu Brazilia în grupele CM 2022, scor 0-1, după un gol superb marcat de Casemiro.

Sfidează pe toată lumea! Cristiano Ronaldo pretinde că golul cu bucluc îi aparține: „Am atins mingea!”
PORTUGALIA - URUGUAY
Sfidează pe toată lumea! Cristiano Ronaldo pretinde că golul cu bucluc îi aparține: „Am atins mingea!”

„Elveția a arătat foarte bine la meciul cu Brazilia. Au și ei jucători cu experiență, cred că o să se mai schimbe liniile, la meciul cu noi e posibil să apară nume noi. Shaqiri e în MLS (n.r. - Chicago Fire), nu cred că o să mai vină. Dar e clar că e o echipă foarte bună”, a declarat Dan Petrescu.

Ce a spus Dan Petrescu înainte de Hermannstadt - CFR Cluj:

  • „Nu știu dacă această pauză ne-a prins bine. Eram într-o perioadă bună, aveam un moral bun, așa e când câștigi meciuri. Nu avem ce face, trebuie să ne adaptăm. E și Campionatul Mondial, e de înțeles”.
  • „Vor fi 6 meciuri în 20 de zile. Numai noi și FCSB avem așa, celelalte echipe au 3 sau 4 meciuri. Suntem obișnuiți la CFR să jucăm așa. Eu sunt puțin îngrijoarat pentru mâine, dar sper să începem bine. A fost un an foarte bun 2022, ar fi păcat să nu îl terminăm bine. Dacă nu vom avea rezultate în aceste ultime meciuri, va deveni doar un an bun, dacă vom avea rezultate bune, va deveni excelent”
  • În primele 10 meciuri, Sibiu a fost neînvinsă. Apoi a urmat o perioadă mai puțin fastă. Momentan sunt în play-off, au cea mai bună apărare din campionat, împreună cu Farul. Asta înseamnă că sunt foarte bine organizați”. 
  • Antrenorul lor, Măldărășanu, a fost jucătorul meu, îl cunsosc, e serios, se vede mâna lui. A promovat o echipă cu mari probleme financiare. Și la începutul sezonului a avut rezultate, în ciuda acestor provbleme. Se vede mâna lui, sunt organizați, joacă  4-5-1, cu doi-trei jucători care ies în evidență. Mă gândesc la Paraschiv, care a marcat 8 goluri, și la Alhassan, cu 6 goluri. În rest, cred că ceilalți au marcat maxim câte 3.”

Citește și:

Becali a pus antrenor la FCSB! » Noul tehnician al roș-albaștrilor, acuzat de un fost jucător: „Efectiv te bătea! Palme, pumni, o spaimă continuă”

Asta le întrece pe toate! Tribuna noului stadion din Superliga, construită în jurul unei clădiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează