INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Un star de la Mondial, declarații controversate: „Îmi pare rău că nu sunt și rușii aici”

Dejan Lovren (33 de ani), internaționalul croat legitimat la Zenit, regretă că Rusia nu participă la Campionatul Mondial/ foto: Imago Images
Dejan Lovren (33 de ani), internaționalul croat legitimat la Zenit, regretă că Rusia nu participă la Campionatul Mondial/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 21:49 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 05:19

Dejan Lovren (33 de ani), internaționalul croat legitimat la Zenit, regretă că Rusia nu participă la Campionatul Mondial.

Echipele naționale și cele de club din Rusia au fost excluse de FIFA și UEFA din competițiile internaționale, după invazia declanșată de Vladimir Putin în Ucraina.

Rusia vrea să părăsească UEFA! » Unde vor să joace de acum încolo
RUSIA
Rusia vrea să părăsească UEFA! » Unde vor să joace de acum încolo

Dejan Lovren regretă că Rusia nu e la Campionatul Mondial

„Îmi pare rău că nu sunt la Campionatul Mondial și coechipierii mei ruși. Întotdeauna am spus că sportul și politica nu ar trebui să aibă legătură.

Naționala Rusiei e o echipă mare. Este păcat că băieții nu sunt în Qatar. Sunt și alte echipe mari care nu sunt aici, în afară de Rusia. Vorbesc despre Italia, Egipt, echipa prietenului meu Salah. Cred că situația se va schimba în curând. Întotdeauna trebuie să gândești pozitiv”, a declarat Lovren pentru Championat, o publicație rusă.

Lovren, vicecampion mondial în 2018, cu Croația, joacă la Zenit din vara lui 2020. El era transferat atunci de la Liverpool, pentru 12 milioane de euro.

Deși majoritatea competițiilor au fost întrerupte pe perioada Campionatului Mondial, în Rusia se dispută meciuri interne. Zenit a jucat pe 27 noiembrie în Cupă, cu Spartak Moskova. Echipa din St. Petersburg a trecut de moscoviți la penalty-uri, 4-2, după 0-0 în 120 de minute.

Citește și:

Fanii au luat foc! Son era în lacrimi după înfrângere » Ce a încercat să facă un oficial ghanez

Ianis Hagi are antrenor nou la Rangers » Va colabora din nou cu tehnicianul fascinat de „Rege”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează