INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Ovidiu Ioanițoaia, categoric după rezultatul de la CM: „Această echipă nu are ce căuta la un Mondial”

Ovidiu Ioanițoaia/ captură TVR1
Ovidiu Ioanițoaia/ captură TVR1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 23:37 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 23:53

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a vorbit despre umilința suferită de Costa Rica în fața Spaniei, scor 0-7, în grupele Campionatului Mondial din Qatar.

Jurnalistul pune la îndoială sistemul de calificare la CM și consideră că naționala din Costa Rica nu este de nivelul unui asemenea turneu. 

„BOMBĂ” la Campionatul Mondial! O fostă campioană europeană amenință că se retrage! Revoltă la nivel înalt
SCANDAL
„BOMBĂ” la Campionatul Mondial! O fostă campioană europeană amenință că se retrage! Revoltă la nivel înalt

Costa Rica face parte din confederația CONCACAF, care dă alte 3 echipe la acest Mondial: SUA, Canada, Mexic. Primele 3 echipe din clasamentul preliminariilor CONCACAF se califică direct, iar a patra joacă un baraj cu o echipă din altă confederație. Costa Rica a terminat pe 4 în preliminarii și a trecut de Noua Zeelandă, reprezentanta Oceaniei, scor 1-0.

Ovidiu Ioanițoaia: „Costa Rica nu are ce căuta la Mondial”

„Acest rezultat (n.r. - Spania - Costa Rica 7-0) ar trebui să dea de gândit celor de la FIFA, în legătură cu sistemul de calificare la CM. Costa Rica nu ar avea ce să caute la Mondial. La turneul final să joace cei mai buni. Nu împărțirea asta pe zone.”, a punctat Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Sport Mondial”, de la TVR1.

Directorul Gazetei a vorbit și despre șansele Germaniei de a trece de grupa cu Spania, Costa Rica și Japonia. Nemții au pierdut cu niponii în prima rundă, scor 1-2.

„În mod normal, Germania e acasă. Logic e ca Japonia să bată Costa Rica. Face 6 puncte și e calificată. Și prin jocul rezultatelor, dacă ar fi egalitate de puncte, Spania a dat 7 goluri și are un golaveraj foarte bun. Nu cred că Germania poate bate Costa Rica cu 7-0”, a spus Ovidiu Ioanițoaia, potrivit sursei menționate.

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial

„Și-a bătut joc de adversar?” » Bild îl acuză pe Rudiger de un gest penibil făcut în fața eroului Japoniei
GERMANIA - JAPONIA 1-2
„Și-a bătut joc de adversar?” » Bild îl acuză pe Rudiger de un gest penibil făcut în fața eroului Japoniei
Ministrul Germaniei, gest sfidător în fața lui Infantino și a șeicilor! Imaginea din tribune e virală
Germania - Japonia 1-2
Ministrul Germaniei, gest sfidător în fața lui Infantino și a șeicilor! Imaginea din tribune e virală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
stelu
stelu  •  27 Noiembrie 2022, 14:38

acu ce sa mai zicem? ca nici japonia nu are ce cauta la mondial? si evident, nici germania, invinsa de japonezi. iar daca deseara pierde spania, nici spania nu are ce cauta la mondial. bai nene, mai cititi si voi cartile lui ioan chirila despre campionatele mondiale. sunt superb de .. nici nu stiu cum sa zic- naive, fictionalizate.. dar aia a mea, ai ce invata din ele.

VanBasten
VanBasten  •  24 Noiembrie 2022, 14:45
Postat de Hcm27 pe 24 Noiembrie 2022, 09:02

Ai făcut ce ai făcut și tot cu băta în baltă ai nimerit.Tipic romanesc!Aici se scrie de CM și se vorbește de Costa Rica și tu îi dai înainte cu FCSB.Ti-a spus Mironica că și în condițiile acelea a făcut audienta peste echipa națională și CFR?Abia aștept sa va vad anul ăsta competițional,voi ce faceți în Conference?Treceți de vreun tur preliminar?Poate,amu și atunci oi tăce cu astfel de comentarii

Rezultatul corect e -16.

concret
concret  •  24 Noiembrie 2022, 13:02
Postat de concret pe 24 Noiembrie 2022, 10:54

Nu ai ce sa ii ceri unuia ca Ioanitoaia, atat il duce tartacuta. E Campionat MONDIAL si el spune "nu impartirea asta pe zone". In opinia lui, din 32 de echipe, 30 ar trebui sa fie din Europa, Romania ar trebui sa fie invitata sa joace din oficiu, iar tarile de pe alte continente sa dea baraje intre ele pentru cele 30 de locuri ramase. Nu degeaba a zis Petre Tutea ce a zis.

Pt. cele 2 locuri ramase.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează