Fostul coechipier al lui Maradona a făcut o paralelă între Leo și Diego, apoi a dezvăluit ce i-a promis Messi că va face după ce va deveni campion mondial

Articol de - Publicat marti, 20 decembrie 2022 12:47 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 17:31

Jorge Valdano (67 de ani) a dezvăluit ce i-a transmis Lionel Messi (35 de ani) înaintea turneului din Qatar: „Dacă ies campion al lumii, voi ține tricoul pe mine până la următoarea Cupă Mondială”. Ar fi primul jucător cu 6 participări la Campionatul Mondial.

Jorge Valdano are 67 de ani, a jucat cu Maradona, au fost campioni mondiali împreună, în 1986, și l-a urmărit întreaga carieră pe Messi, mai ales acum, la cel de-al treilea titlu al Argentinei.

Starurile Argentinei, la un pas de accident » 5 campioni în frunte cu Messi s-au urcat pe autocar și au fost aproape să fie răniți
ARGENTINA
Starurile Argentinei, la un pas de accident » 5 campioni în frunte cu Messi s-au urcat pe autocar și au fost aproape să fie răniți

Jorge Valdano: „Leo Messi nu a alergat mult, dar a fost decisiv”

Într-un interviu pentru postul spaniol Cadena COPE, fostul atacant a făcut o paralelă între Diego și Leo la momentul triumfului mondial. Ce îi leagă și ce îi diferențiază pe cei mai mari decari ai naționalei albiceleste.

„Maradona și Messi sunt genii, aceasta este similaritatea. Diferența? În Mexic, Diego era în cel mai bun moment fizic, la 26 de ani, în timp ce Leo are 35, a trebuit să adauge înțelepciune geniului său. Nu a alergat prea mult, dar a fost decisiv la fiecare apariție, avem în față un jucător de o altă categorie, superioară”.

Scaloni m-a impresionat. Să câștigi titlul mondial la primul turneu ca selecționer e extraordinar. A găsit tonul potrivit, nu a luat scena jucătorilor, a fost foarte discret. Jucătorii îl iubesc și îl cred. 

- Jorge Valdano, fost mare atacant argentinian

Jorge Valdano: „I-am zis lui Messi că nimeni nu a jucat șase Mondiale”

Valdano a dezvăluit în emisiunea El Partidazo de COPE ce i-a transmis Messi când microfoanele erau închise, după interviul realizat înaintea turneului din Qatar. „I-am zis că va avea cinci Mondiale și că nimeni nu a jucat șase. Mi-a răspuns că e imposibil. Totuși, mi-a spus că «dacă ies campion al lumii, voi ține tricoul pe mine până la următoarea Cupă Mondială»”

Fostul coechipier al lui Maradona a făcut o paralelă între Leo și Diego, apoi a dezvăluit ce i-a promis Messi că va face după ce va deveni campion mondial
Messi a stat de vorbă cu Jorge Valdano înainte de Campionatul Mondial, Captură: Movistarplus

Valdano este sceptic: „Vom vedea dacă Messi capabil. Fotbalul a demonstrat că este practic imposibil să joci șase Mondiale”. 

Maradona și Messi, două genii care au marcat o eră în fotbal. Messi, timp de douăzeci de ani. 

- Jorge Valdano, fost mare atacant argentinian

Citește și:

Messi a dansat cu cecul uriaș adus în vestiar! Suma totală încasată de Argentina după Mondial

Hard Rock Football » Cele mai memorabile 15 imagini oferite de Mondialul din Qatar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează