INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  URUGUAY - GHANA 2-0

foto Surprins de camere strigând în scandalul de la Uruguay - Ghana: „Acești nenorociți sunt o adunătură de hoți!” » FIFA îi pregătește pedeapsa

Gimenez se ceartă cu arbitrul Siebert, în Uruguay - Ghana/ foto Imago Images +12   FOTO
Gimenez se ceartă cu arbitrul Siebert, în Uruguay - Ghana/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2022 11:18 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2022 12:07

Jose Maria Jimenez (25 de ani), fundașul central din naționala Uruguayului, a avut o reacție dură pe teren, la finalul meciului cu Ghana, 2-0, de la Campionatul Mondial.

  • Context: Uruguay a bătut Ghana în ultimul meci din grupe, 2-0, dar a fost insuficient. Coreea de Sud a trecut de Portugalia, 2-1, și a terminat pe locul doi grupa H, la egalitate de puncte cu Uruguay. Cum și golaverajul era egal, zero, asiaticii au beneficiat de al 3-lea criteriu de departajare, numărul mai mare de goluri marcate (4 față de două ale uruguayenilor).

La finalul meciului cu africanii, uruguayenii au făcut scandal. S-au năpustit asupra arbitrului neamț Daniel Siebert, pe care l-au acuzat că a ignorat un fault în careu comis asupra lui Darwin Nunez. Sud-americanii mai aveau nevoie de un gol pentru a avea un golaveraj mai bun decât Coreea de Sud și pentru a se califica în optimi la CM 2022.

Suarez și-a șters lacrimile și a ieșit la atac, după eliminarea de la Mondial: „Nu suntem respectați”
URUGUAY
Suarez și-a șters lacrimile și a ieșit la atac, după eliminarea de la Mondial: „Nu suntem respectați”

Gimenez, reacție dură după Uruguay - Ghana

Cel mai vehement jucător uruguayan a fost Gimenez, fundașul legitimat la Atletico Madrid. El s-a îndreptat violent spre arbitrul Siebert la final și a fost cu greu calmat de colegi. În timp ce camerele erau focusate pe el, stoperul a fost surprins aruncând niște vorbe dure la adresa arbitrilor.

„Acești nenorociți sunt o adunătură de hoți!”, a strigat Gimenez, citat de TyC Sports. Deoarece reacția lui a fost surprinsă de cameră și se poate înțelege cu exactitate ce a spus, fundașul Uruguayului riscă să primească o suspendare din partea FIFA, potrivit sursei menționate.

FOTO. Lacrimi și nervi după Ghana - Uruguay 0-2

+8 FOTO

Citește și:

„Te grăbești al dracului de rău să mă schimbi” » Ronaldo și-a explicat reacția controversată: „I-am spus să tacă, nu are nicio autoritate”
PORTUGALIA - ELVEȚIA
„Te grăbești al dracului de rău să mă schimbi” » Ronaldo și-a explicat reacția controversată: „I-am spus să tacă, nu are nicio autoritate”
Legenda lui Real Madrid șochează: „Vă asigur că Spania a pierdut intenționat cu Japonia, pentru a evita Brazilia”
SPANIA - JAPONIA 1-2
Legenda lui Real Madrid șochează: „Vă asigur că Spania a pierdut intenționat cu Japonia, pentru a evita Brazilia”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
contrabas3
contrabas3  •  04 Decembrie 2022, 03:03

Îmi vine să râd de cei care spun că arbitri ajută doar FCSB sau doar CFR sau oricare alta dintre celelalte echipe. După fiecare meci din Liga 1 cei care pierd acuză arbitri. Uite că se întâmplă și la case mai mari să te facă “domnii” arbitri.

johny2003
johny2003  •  03 Decembrie 2022, 19:12

Respect Gimenez! ***! Intreaga organizatie FIFA e o *** ***! Si gespeul la tine isonul prin bagarea pumnului in gura cititorilor care spun adevarul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  03 Decembrie 2022, 19:08
Postat de miciBIO pe 03 Decembrie 2022, 13:26

De când exprimarea liberă trebuie suspendată?

De cind MAFIA conduce Lumea! Ptr ca noi oamenii de rind le permitem!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează