INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - ARABIA SAUDITĂ 1-2

VIDEO Concluziile lui Messi după Argentina - Arabia Saudită: „Nu ne așteptam la asta”

Lionel Messi // FOTO: Imago +26   FOTO
Lionel Messi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 18:54 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 19:29

Argentina, una dintre favoritele la câștigarea Campionatului Mondial din 2022, a început dezastruos turneul final și a pierdut cu Arabia Saudită, 2-1. 

Trupa antrenată de Lionel Scaloni a avut 1-0 la pauză, dar Arabia Saudită a întors scorul imediat după pauză, în minutele 48 și 53.

După meci, Lionel Messi a dialogat cu jurnaliștii prezenți și a căutat explicații pentru înfrângerea surprinzătoare și a avut un mesaj pentru fanii argentinieni.

VIDEO Explicațiile lui Messi după Argentina - Arabia Saudită 1-2

„Este o lovitură pentru noi toți, nu ne așteptam să începem în acest fel. Dar oamenii trebuie să creadă în noi, să creadă în acest grup. Vom încerca să câștigăm cu Mexic. 

„Trebuie să mergem mai departe. Acest grup se remarcă prin spiritul de echipă. E timpul să fim mai uniți ca niciodată și să arătăm cât de puternici suntem. E timpul să fim uniți, să nu ne mai gândim la acest rezultat. 

Trebuie să ne gândim la ce urmează și să ne pregătim bine. E nevoie să câștigăm următoarele meciuri. Totul depinde de noi. Vom fi mai uniți ca niciodată și trebuie să trecem peste această situație”, a spus Messi pentru Sportal Serbia.

11 aniau trecut de când Argentina a condus la pauză după un gol reușit de Messi și apoi a pierdut meciul, în noiembrie 2011, cu Columbia. N-u a mai pierdut meciul inaugural la un CM din 1990, 0-1 cu Camerun

Citește și: 

Comentatorul arab s-a dezlănțuit după supergolul din Argentina - Arabia Saudită » Reacție genială în direct

Dărâmați! 15 imagini din final care surprind drama argentinienilor + TOP 5 cele mari surprize din istoria Mondialului

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
11dumbledore
11dumbledore  •  22 Noiembrie 2022, 20:45

Ca prima impresie vad ca este un CM atipic al superstarurilor la final de cariera. In general, la CM au facut performante jucatorii aflati in varf de forma si in plina putete, mai rar cei la final de cariera. La acest CM, sperantele unor natii nu se leaga de cei tineri, cu dorinta de performanta, ci de jucatorii de top la final de cariera (gen Messi, Ronaldo, Lewandowski, Muller, Bale, Di Maria, Neuer, Dani Alves, Busquets etc.). Cam putini tineri de top in lumina reflectoarelor (imi vine in cap, in principal, Mbappe din noul val de jucatori).

Radio_Pyunik_Erevan
Radio_Pyunik_Erevan  •  22 Noiembrie 2022, 19:37

ar fi trebuit sa va asteptati, dat fiind ca toti jucatorii sauditi au fost descoperiti de Mircea Lucescu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează