INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - ARABIA SAUDITĂ 1-2

FOTO Dărâmați! 15 imagini din final care surprind drama argentinienilor + TOP 5 cele mari surprize din istoria Mondialului

Argentina - Arabia Saudită // foto: Guliver/gettyimages +14   FOTO
Argentina - Arabia Saudită // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 14:36 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 14:54

Argentinienii, în frunte cu Lionel Messi, au fost dărâmați de înfrângerea de la Campionatul Mondial, 1-2 cu Arabia Saudită, una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției.

Argentina a deschis scorul rapid în meciul care a deschis grupa C de la Mondial, apoi a avut 3 goluri anulate, dar a încheiat meciul în genunchi.

Saudiții au întors rezultatul cu două goluri foarte frumoase reușite în minutele 48, respectiv 53, și au produs una dintre marile surprize din istoria Campionatului Mondial.

Marcatorii Arabiei Saudite care au năucit Argentina, antrenați de 3 români! Povești colosale aflate de GSP: „Vezi să nu te mănânce leopardul cu totul!”
ARGENTINA - ARABIA SAUDITĂ
Marcatorii Arabiei Saudite care au năucit Argentina, antrenați de 3 români! Povești colosale aflate de GSP: „Vezi să nu te mănânce leopardul cu totul!”

15 imagini cu jucătorii și fanii argentinieni după 1-2 cu Arabia Saudită la Campionatul Mondial

Argentina - Arabia Saudită 1-2
Argentina - Arabia Saudită 1-2
Argentina - Arabia Saudită 1-2
Argentina - Arabia Saudită 1-2
Argentina - Arabia Saudită 1-2
+10 FOTO

După fluierul final, jucătorii și fanii Argentinei au fost dărâmați. Imaginile din galeria foto de mai jos surprind durerea sud-americanilor.

Printre cele mai mari surprize din istorie la Campionatul Mondial

Victoria Arabiei Saudite este una dintre cele mai mari 5 surprize din toate timpurile la Campionatul Mondial. Alte rezultate șocante înregistrate de-a lungul anilor:

SUA - Anglia 1-0 (CM 1950): o echipă de jucători part-time a învins Anglia, una dintre favorite

Coreea de Nord - Italia 1-0 (CM 1966): prezenți în premieră la un Mondial, nord-coreenii au învins incredibil Italia și au avansat în „sferturi”, unde au condus 3-0 Portugalia, însă au pierdut 5-3

Argentina - Camerun 0-1 (CM 1990): Maradona și compania erau campioni mondiali, africanii au marcat în inferioritate numerică și au terminat cu doi oameni în minus

Franța - Senegal 0-1 (CM 2002): meciul de deschidere de la Mondialul asiatic, campioana mondială a pierdut primul meci și urma să fie eliminată

Mai multe despre Argentina - Arabia Saudită: 

Fază îngrozitoare, în ultimele minute din Argentina - Arabia Saudită! Semne disperate către medici

Faza dubioasă din care Messi a marcat primul lui gol în Qatar + Recordul atins de starul lui PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
alexh
alexh  •  22 Noiembrie 2022, 18:13
Postat de iulian32gr pe 22 Noiembrie 2022, 16:07

Ma bucur mult pentru victoria meritata a supralaudatilor Argentina, de tot rasul!!! Când ai o echipa de talie joasă nu Joci centrări la cap, dacă ai cap și gândești! Argentina de tot rasul, numai vedete care nu formează o echipa! Asta arata încă o dată cum sunt umflate vedetele de tot rasul din zilele noastre, când este vorba sa fie lideri cu adevărat intr-o echipă, nu să joace echipa pentru ei și în jurul lor. Maradona, Kempes au fost adevărați jucători și au înțeles jocul, nu cei de azi, care nu au reușit nimic la mondiale ! Mă bucur că am trăit vremurile în care am văzut fotbal adevărat, echipe frumoase ce au avut puterea sa renască și să își înțeleagă greșelile și să joace fotbal ! I s-au anulat 3 goluri și ne-am demoralizat ! Cât ma bucur ca exista VAR și deciziile sunt mai aproape de adevăr. Și prelungirea meciurilor îmi place , sa nu se mai tragă de timp și sa se joace real 45-52 minute din 95-100. Sa se joace ca la alte sporturi cu cronometru oprit@

Ai dreptate!

alexh
alexh  •  22 Noiembrie 2022, 18:11
Postat de shark_34 pe 22 Noiembrie 2022, 17:15

Rusinos... Numai doua chestii vreu sa spun:Argentina nu mai are un antrenor decent la nationala de prin anii 90' si Mesi nu este si nu va fi niciodata ca Maradona la nationala.

Corect!

elgabri
elgabri  •  22 Noiembrie 2022, 17:30

Pumele vroiau sa castige cu un penalty rusinos .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează