INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - AUSTRALIA 2-1

„Este o nebunie” » Prima reacție a lui Messi după calificarea în sferturile CM 2022

Lionel Messi (35 de ani) a comentat victoria Argentinei cu Australia, 2-1, în optimile Campionatului Mondial/ foto Imago Images +10   FOTO
Lionel Messi (35 de ani) a comentat victoria Argentinei cu Australia, 2-1, în optimile Campionatului Mondial/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 08:36 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 08:51

Lionel Messi (35 de ani) a comentat victoria Argentinei cu Australia, 2-1, în optimile Campionatului Mondial.

  • Țările de Jos - Argentina, primul sfert de finală la CM 2022, este programat pe 9 decembrie, de la ora 21:00, pe arena „Lusail Iconic”. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe TVR1

Leo a ținut să le mulțumească în special fanilor și a transmis că „este o nebunie că trebuie să jucăm mereu la 3 zile”.

Messi a stârnit un „război” pe Twitter între Lineker și Piers Morgan » „Atitudinea de fani Messi a celor de la BBC devine enervantă. Calmați-vă!” + Răspunsul dur primit instant
CM 2022
Messi a stârnit un „război” pe Twitter între Lineker și Piers Morgan » „Atitudinea de fani Messi a celor de la BBC devine enervantă. Calmați-vă!” + Răspunsul dur primit instant

Declarațiile lui Lionel Messi după Argentina - Australia 2-1

„Să joci la fiecare trei zile este o nebunie, am avut puțin timp liber, dar merită să trăiești această experiență. Voiam să ajungem aici pentru a simți această energie extraordinară pe care ne-o transmit suporterii. 

Sunt foarte fericit pentru această victorie și pentru că am făcut încă un pas înainte spre obiectivul nostru.

Nu am avut prea mult timp de odihnă, am fost îngrijorați de asta pentru că știam că va fi un meci foarte fizic. A fost un meci controlat și cred că am fi putut câștiga mai clar. 

Ei au marcat la reluare, dar poate în afară de ultima ocazie, pe care Emiliano Martínez a trimis-o în bară, nu am suferit prea mult”, a declarat Lionel Messi, citat de Mundo Deportivo.

Leo Messi, gol uriaș la meciul 1.000

Messi, căpitanul naționalei Argentinei, a deschis scorul și a bifat primul gol în fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial, al 9-lea în total, în victoria cu Australia, scor 2-1.

Mai are nevoie de două goluri pentru a-l depăși pe cel mai bun marcator all-time al „pumelor” la turneele finale, Gabriel Batistuta, care a izbutit să înscrie de 10 ori.

Reușita lui Leo Messi în fața Australiei a reprezentat primul gol marcat de argentinian în fazele superioare ale campionatelor mondiale la care a participat (2006, 2010, 2014, 2018, 2022). Legenda Barcelonei înscrisese până acum 8 goluri la mondiale, toate în faza grupelor.

+6 FOTO

Citește și:

Lecție de pasiune pentru fotbal! Argentina, spectacol în tribune la CM 2022!

Leo Messi, „în transă” înainte de meciul cu Australia! Imagini spectaculoase din loja căpitanului Argentinei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează