Jurnalistul care i-a luat interviu lui Messi în timp ce-l jignea pe Weghorst dezvăluie ce s-a întâmplat la vestiare: „Era mai nervos înainte”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 18:53 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 19:39

Apar noi informații despre scandalul dintre Lionel Messi și Wout Weghorst, de la finalul meciului Țările de Jos - Argentina (2-2, 3-4 la penalty-uri).

 Jucătorii lui Louis Van Gaal au digerat cu greu înfrângerea la loviturile de departajare și gesturile făcute de argentinieni după meci, iar Wout Weghorst a vrut să discute cu Lionel Messi, care l-a jignit, numindu-l prost. 

Marca publică azi noi detalii despre incidentul de la tunelul care duce spre vestiare, iar jurnalistul Gaston Edul, care i-a luat interviul lui Messi, a povestit ce a văzut după finalul partidei.

Un fost selecționer avertizează Croația: „Argentina încă nu și-a atins potențialul. Dar cred că o va face în semifinale”
ARGENTINA - CROAȚIA
Un fost selecționer avertizează Croația: „Argentina încă nu și-a atins potențialul. Dar cred că o va face în semifinale”

Ce s-a întâmplat între Lionel Messi și Wout Weghorst

„După meci, la vestiar, deja se loveau toți. Parcă era un meci între Lanus și Banfield, sau Newel's- Rosario. Dar impactul era mai mare pentru că erau jucători de top. Messi s-a supărat cel mai rău la penalty-uri, pentru că jucătorii olandezi îi provocau pe argentieni. 

La final, Messi l-a căutat pe Van Gaal , iar Weghorst îl aștepta pe tunel. A venit Leo, iar Weghorst a venit să-i ceară tricoul. Atunci a început Messi să se enerveze. 

Olandezul nu înțelegea, a rămas blocat. Iar Messi era nervos și jignea. La începutul interviului deja se calmase, era mai nervos înaitne. O să îmi amntesc asta mereu. Jucătorii argentinieni erau foarte nervoși. Iar Weghorst a rămas blocat când Messi îi zicea «Pleacă!»”, a spus Gaston Edul, citat de Marca.

Reacția lui Wout Weghorst după ce a fost jignit de Messi 

Weghorst a povestit scandalul cu Messi și cu jucătorii Argentinei. „Am vrut să dau mâna cu el după meci. Îl respect mult, ca fotbalist. Dar mi-a dat peste mână și nu a vrut să îmi vorbească.Spaniola mea nu este atât de bună, dar am auzit cuvinte lipsite de respect. Sunt foarte dezamăgit”, a spus atacantul de 30 de ani, de la Beșiktaș.

 Explicația lui Messi: „Ne-a jignit tot meciul” 

După ce l-a jignit în direct la TV, Leo Messi a explicat de ce a avut această reacție. 

„De când a intrat, ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus anumite lucruri. Nu mi se pare că asta face parte din fotbal. Eu mereu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat. Nici antrenorul lor (n.r. - Louis Van Gaal) nu ne-a respectat”., a spus starul lui PSG. 

VIDEO Totul despre Argentina – Croația

Citește și:

Pe cine mizează Ronaldo la Mondial, după eliminarea Braziliei: „Ea e principala favorită”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alinneag
alinneag  •  12 Decembrie 2022, 20:35

Articol de doi lei despre nimic....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează