Provocat de jurnaliști, Louis van Gaal a făcut noi declarații incendiare: „Titlul Argentinei a fost premeditat”

Messi. Foto: Imago Images
Messi. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 11:34 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 11:42

Premiat pentru întreaga carieră, Louis van Gaal a fost provocat de jurnaliștii olandezi să vorbească despre meciul cu Argentina, ultima sa apariție la națională. Și antrenorul în vârstă de 72 de ani a sugerat că FIFA a ajutat Argentina să câștige Campionatul Mondial din Qatar.

Nici acum, la nouă luni de la turneul final din Qatar, Louis van Gaal nu poate trece peste ce s-a întâmplat în decembrie 2022, nu poate uita înfrângerea sa în fața Argentinei, 2-2, 3-4 la penaltyuri în „sferturile” Mondialului. Ultima lui partidă ca selecționer al Olandei, ca antrenor.

Starul Braziliei a fost exclus din națională, poliția a deschis o investigație! Fosta iubită a venit cu noi acuzații de agresiune
SCANDAL
Starul Braziliei a fost exclus din națională, poliția a deschis o investigație! Fosta iubită a venit cu noi acuzații de agresiune

Louis van Gaal: „Anumiți argentinieni au depășit linia fără a fi sancționați”

În vârstă de 72 de ani, a fost răsplătit pentru întreaga activitate la gala premiilor Eredivisie. Și jurnaliștii batavi l-au provocat, întrebându-l de confruntarea cu Messi. Van Gaal nu a ezitat să răspundă, la fel de acid ca de obicei, reaprinzând conflictul din iarnă cu sud-americanii

Fostul tehnician a insinuat că FIFA a plănuit ca Argentina lui Messi să cucerească titlul. „A fost premeditat. Priviți cum a înscris Argentina, cum am marcat noi și cum au depășit linia anumiți jucători argentinieni fără a fi sancționați. Totul a fost premeditat”, a declarat acesta.

A și explicat ce a vrut să spună cu acel „premeditat”. „Cred tot ceea ce zic. Că Messi trebuia să devină campion mondial? Da, asta cred”.

Provocat de jurnaliști, Louis van Gaal a făcut noi declarații incendiare: „Titlul Argentinei a fost premeditat”
Louis van Gaal a fost răsplătit pentru întreaga activitate la gala premiilor Eredivisie. Foto: Imago Images

Conflictul lui Louis van Gaal cu Lionel Messi din decembrie 2022: „Acum nu mai vorbești?”

Van Gaal a fost în război cu Messi și coechipierii săi în decembrie. Înaintea confruntării, a declarat: „Messi e un jucător care poate decide singur un meci, dar în semifinala CM din 2014 nu a atins mingea și, totuși, noi am pierdut. Acum vrem revanșa. Există o singură versiune a lui Messi și trebuie să jucăm ca o echipă împotriva lui”.

În timpul „sfertului”, Messi s-a oprit în fața selecționerului advers după ce a înscris și a urlat spre el: „Acum nu mai vorbești?”. Argentinianul a vorbit despre acel moment la conferință: „Eram supărat, pentru că un antrenor ca Van Gaal, cu experiența lui... Să vorbească astfel e lipsă de respect. Nu avea niciun sens să fie așa"

Provocat de jurnaliști, Louis van Gaal a făcut noi declarații incendiare: „Titlul Argentinei a fost premeditat”
Foto: Imago Images

Louis van Gaal a fost operat din nou

La un an și jumătate după ce a dezvăluit că suferă de cancer de prostată, Van Gaal a fost operat din nou. „E mereu același lucru. Am fost supus unei alte intervenții chirurgicale pe 9 august și au apărut complicații. Nu vreau să vă întristez cu ceea ce s-a întâmplat. Dar situația e mai bună acum”, a spus antrenorul. „Pe 19 septembrie, trebuie să mă întorc la spital să văd dacă totul e în regulă". 

Citește și:

Balint a ascultat declarațiile lui Ștefănescu despre oferta de la FCSB și nu-l crede pe jucător

Mutarea pentru care Gigi Becali se felicită: „Nu că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1ianuarie
1ianuarie  •  05 Septembrie 2023, 16:41
Postat de Aciduzzu pe 05 Septembrie 2023, 12:26

N-aș fi crezut niciodată că van Gaal are același nivel intelectual cu Tavi Popescu ... M-am înșelat ...

Sigur te-ai înșelat! Crezi că Tavi cunoaște sensul cuvântului "premeditat"?

danglumetu
danglumetu  •  05 Septembrie 2023, 14:07

da, cu franta a fost jaf!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  05 Septembrie 2023, 14:06
Postat de maistorkokir pe 05 Septembrie 2023, 13:26

Daca francezii, in finala, dadeau gol in prelungiri singuri cu portaru, nu mai era vorba de nici o premeditare. Iar Olanda lui Van Gaal a fost net inferioara in sferturi cu Argentina, norocul i-a facut sa ajunga pana la penalty-uri.

Adevarat!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează