INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA 2-2 (3-4 LA PENALTY-URI)

GALERIE FOTO Explicația gestului făcut de Messi la finalul meciului dintre Țările de Jos și Argentina » De ce s-a bucurat în fața lui Van Gaal + L-a făcut praf în direct

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 09:58 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 11:10

Desemnat cel mai bun jucător din Țările de Jos - Argentina (2-2, 3-4 la penalty-uri), Leo Messi s-a dezlănțuit și la interviurile de după sfertul de finală de la Campionatul Mondial.

Pe lângă atacul la adresa arbitrului Mateu Lahoz și jignirile către Wout Weghorst, Lionel Messi nu l-a iertat nici pe selecționerul Louis Van Gaal. 

Marcator al unui gol în timpul regulamentar, din penalty, Leo Messi a sărbătorit reușita bucurându-se în fața băncii Țărilor de Jos, ducând mâinile în dreptul urechilor.

Gluma care face înconjurul netului după victoria Argentinei asupra Olandei: „Nu mai pupi tu”
ARGENTINA
Gluma care face înconjurul netului după victoria Argentinei asupra Olandei: „Nu mai pupi tu”

Lionel Messi, bucurie în fața băncii Țărilor de Jos! S-a luat de Louis Van Gaal

La finalul partidei, Messi s-a îndreptat către Van Gaal pentru a-i spune ceva, făcându-i semn să nu mai vorbească. A fost nevoie de intervenția lui Edgar Davids pentru a-l calma pe jucător.

Iar în interviul acordat pentru TyC Sports, Messi s-a luat de selecționerul adversarilor.

„Van Gaal spune că joacă fotbal, dar doar a băgat jucători înalți și a trimis centrări în careu.

Eram supărat pentru că un antrenor ca Van Gaal, cu experiența lui... Să vorbească așa e lipsă de respect! Nu avea de ce să fie așa. Nu are niciun sens. A fost o lipsă de respect, a spus „decarul” Argentinei.

+1 FOTO

De la ce a pornit totul

Înainte de meci, la conferința de presă, Louis Van Gaal a vorbit despre Leo Messi, iar cuvintele acestuia nu i-au picat bine starului de la PSG.

„E un jucător care poate decide singur un meci, dar în semifinala din 2014 nu a atins mingea și, totuși, noi am pierdut. Acum vrem revanșa. Dacă ajungem la penalty-uri, acum cred că suntem în avantaj. Există o singură versiune a lui Messi și trebuie să jucăm ca o echipă împotriva lui.

Messi e un jucător periculos, dar nu contribuie mult când mingea e la adversari”, a spus Van Gaal.

Au spus multe prostii înainte de meci. Au vorbit mult despre Messi, au pus presiune pe el ca să-l provoace. El mi-a spus că va marca două goluri. A marcat din penalty și a dat o pasă de gol uimitoare.

Am câștigat pentru că am avut curaj, pasiune și pentru că am jucat pentru 45 de milioane de argentinieni. A fost un meci complicat, am avut 2-0, dar arbitrul a fluierat împotriva noastră. A dictat 10 minute de prelungiri, le-a dat 2-3 lovituri libere din apropierea careului. Voia ca ei să înscrie. Nu e bun de nimic!

– Emiliano Martinez, portar Argentina

Messi, ca Riquelme

Modul în care Messi s-a bucurat la gol a fost identic cu cel al lui Juan Roman Riquelme, din 2001. Și fostul jucător argentinian a avut probleme cu Van Gaal, în perioada în care cei doi au lucrat la Barcelona.

Explicația gestului făcut de Messi la finalul meciului dintre Țările de Jos și Argentina » De ce s-a bucurat în fața lui Van Gaal + L-a făcut praf în direct
FOTO: Imago

Programul CM 2022:

  • 10 decembrie, ora 17 - sfertul Maroc - Portugalia
  • 10 decembrie ora 21 - sfertul Anglia - Franța
  • 13 decembrie, ora 21 - semifinala Argentina - Croația
  • 14 decembrie, ora 21 - semifinala Anglia/Franța - Maroc/Portugalia
  • 17 decembrie, ora 17 - Finala pentru locul 3
  • 18 decembrie, ora 17 - Finala

VIDEO Ciprian Marica: „Nu cred că se aștepta cineva ca Brazilia să fie eliminată de Croația”

Citește și: 

„De ce nu a fost eliminat? Pentru că e Messi” » Revoltă pentru faza controversată în care arbitrul l-a iertat pe Messi

Ploaie de galbene în Țările de Jos - Argentina! Ce spune regulamentul FIFA în privința avertismentelor la Campionatul Mondial

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
Freyya
Freyya  •  11 Decembrie 2022, 14:37
Postat de Cristyan71 pe 10 Decembrie 2022, 20:48

Fotbalul e despre talent,imaginatie,caracter,fotbalul înseamnă sa joci în echipa,ceea ce Ronaldo nu a inteles.a alergat toată viata lui după cifre,nimic altceva,asta a vrut,cifre care sa-i certifice in mintea lui ca e cel mai mare dar ce sa vezi,pana și cifrele l-au tradat,nici acolo nu e peste Messi......apropo cum se zice în marocană la revedere?!?.

n-ai inteles NIMIC din fotbalul MODERN. n-are rost sa incerc sa iti desenez

Cristyan71
Cristyan71  •  10 Decembrie 2022, 20:48
Postat de Freyya pe 10 Decembrie 2022, 19:18

nu e orb mai mare decat ala care nu vrea sa vada. sportul modern nu e doar mingicareala care incanta ***. e ceva ce nu intelegi -din ce vad ca bati campii pe aici

Fotbalul e despre talent,imaginatie,caracter,fotbalul înseamnă sa joci în echipa,ceea ce Ronaldo nu a inteles.a alergat toată viata lui după cifre,nimic altceva,asta a vrut,cifre care sa-i certifice in mintea lui ca e cel mai mare dar ce sa vezi,pana și cifrele l-au tradat,nici acolo nu e peste Messi......apropo cum se zice în marocană la revedere?!?.

Freyya
Freyya  •  10 Decembrie 2022, 19:31
Postat de Cristyan71 pe 10 Decembrie 2022, 18:42

Niciodata Ronaldo nu ia ajuns nici pana la șireturi lui Messi,din toate punctele de vedere.....

uitasem sa comentez:dupa gramatica pe care o etalezi pari coleg de repetentie cu mono Messy

Vezi toate comentariile (19)
Comentează