Un selecționer de la Campionatul Mondial își avertizează jucătorul: „Dacă te bucuri așa, nu vei mai călca în viața ta pe un teren de fotbal!”

Luis Enrique, selecționerul naționalei Spaniei (stânga) și Ferran Torres (dreapta), extrema naționalei iberice.
Foto: Imago
Luis Enrique, selecționerul naționalei Spaniei (stânga) și Ferran Torres (dreapta), extrema naționalei iberice. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 09:48 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 12:52

Luis Enrique (52 de ani), selecționerul naționalei Spaniei, a spus că nu îl va mai folosi pe Ferran Torres (22 de ani), extrema reprezentativei iberice, dacă se va bucura într-un anumit fel la marcarea unui gol. 

Ce meciuri se joacă astăzi, 26 noiembrie, la Campionatul Mondial din Qatar
CM 2022
Ce meciuri se joacă astăzi, 26 noiembrie, la Campionatul Mondial din Qatar

Luis Enrique: „Dacă se va bucura așa, nu va mai călca vreodată pe un teren de fotbal!”

Selecționerul „Furiei Roja” a primit o întrebare cu tâlc de la un fan, în cadrul unei transmisiuni făcute pe canalul său de Twitch. Ce ar face dacă Ferran Torres, care e într-o relația cu fiica lui Lucho, Sira Martinez, s-ar bucura la un gol cu degetul în gură și mingea sub tricou, așa cum fac jucătorii când urmează să fie tătici.

„L-aș înlocui imediat, l-aș trimite în tribune și nu ar mai călca vreodată pe un teren de fotbal”, a fost răspunsul lui Luis Enrique. 

Luis Enrique: „Ferran Torres este jucătorul cel mai asemănător mie”

Luis Enrique a fost întrebat de internauți și care jucător îi seamănă cel mai mult din actualul lot. Selecționerul Spaniei a replicat:

„Este foarte simplu. Jucătorul care-mi seamănă cel mai mult este domnul Ferran Torres. Dacă aș răspunde altfel, fiica mea ar veni și mi-ar tăia capul”, a precizat Luis Enrique., potrivit Sport Bible

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Interviu cu un ziarist român, născut în Iran, după victoria istorică obținută în fața Tării Galilor, 2-0: „Eu folosesc cuvintele pentru a-mi câștiga existența, dar acum nu le găsesc!”

Citește și:

Controversă la Campionatul Mondial » A purtat ghete cu steagul Rusiei: „De ce să îmi fie frică? E casa mea, sunt un om liber!”

Prima dată în istorie: nicio țară-gazdă nu a mai suferit o rușine precum Qatarul!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  28 Noiembrie 2022, 16:59

Frumoasa ca taica-sau

Vezi toate comentariile (1)
Comentează