INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  TUNISIA - AUSTRALIA 0-1

GALERIE FOTO Gestul înduioșător făcut de australianul Mitchell Duke pentru fiul lui, după ce a înscris în poarta Tunisiei

Mitchell Duke, atacantul Australiei.
Foto: Imago
Mitchell Duke, atacantul Australiei. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 14:02 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 14:24

Mitchell Duke (31 de ani), atacantul naționalei Australiei, a înscris unicul gol al partidei pe care „cangurii” au câștigat-o, scor 1-0, în fața Tunisiei, în etapa secundă a fazei grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar. 

Vârful formației japoneze Okayama a celebrat reușita într-un mod cu totul special: a realizat, cu ajutorul degetelor, litera J, inițiala numelui fiului său, Jaxson, care a făcut același gest din tribunele stadionului Al Janoub, din Al Wakrah. 

+1 FOTO
Un selecționer de la Campionatul Mondial își avertizează jucătorul: „Dacă te bucuri așa, nu vei mai călca în viața ta pe un teren de fotbal!”
CM QATAR
Un selecționer de la Campionatul Mondial își avertizează jucătorul: „Dacă te bucuri așa, nu vei mai călca în viața ta pe un teren de fotbal!”

Ce spunea Mitchell Duke după nașterea lui Jaxson: „Prioritățile din viața mea s-au schimbat radical”

În 2016, Mitchell Duke a aflat că partenera sa a născut în momentul în care acesta se pregătea să intre pe teren, la un meci din campionatul Japoniei. 

„Prioritățile din viața mea s-au schimbat radical. Acum, totul se axează pe băiețelul meu și pe familia mea. Alături de fotbal, ei îmi dau motivația necesară pentru a reuși. 

Mă macină gândul că nu am putut fi alături de partenera mea când a născut. Sacrificiile pe care le-am făcut împreună și felul în care ea a getionat situația au fost incredibile. 

Fiul nostru va fi înconjurat de multă iubire. Sunt cel mai mândru tată din lume. Lumea noastră s-a schimbat într-un mod incredibil. 

Doar mergând pe caruselul de sentimente căruia îi spunem viață pot spune că nașterea fiului meu reprezintă vârful acestuia, la numai o săptămână după ce am trecut prin cel mai prost moment din cariera mea (n.r internaționalul australian de accidentase la ligamentele încrucișate, fiind nevoit să ia o pauză de 6 luni), spunea Mitchell Duke la acea vreme, în Daily Mail. 

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Condiții de top pentru persoanele cu dizabilități

Citește și:

Detalii șocante cu amenințările FIFA în spatele ușilor închise: „Au venit direct cu 5 arbitri. E scandalos!”

Ce experiență în Qatar » Un milionar local a intrat în vorbă cu niște fani englezi și i-a invitat la el acasă: „Nici măcar nu puteți visa prin ce am trecut noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează