Pariul câștigat de Rakitici cu Lukaku: „Am scăpat să-i plătesc o lună de vacanță la Split”

Dezamăgirea lui Lukaku, bucuria lui Rakitici // Foto: Imago
Dezamăgirea lui Lukaku, bucuria lui Rakitici // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 14:21 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 14:49

Retras de la națională, Ivan Rakitic (34 de ani), fost mijlocaș croat, s-a bucurat de eliminarea Belgiei, punând prinsoare cu Romelu Lukaku (29 de ani) că Belgia nu va trece de grupe și Croația va reuși.

Lui Romelu Lukaku nu-i mai arde de vacanță. Deși are acum tei zile libere până să se prezinte la reunirea Interului, dezastrul de la Mondiale i-a schimbat planurile. Era atât de sigur pentru calificarea în „optimi”, încât a acceptat pariul propus de Ivan Rakitici. 

Dacă trecea de grupă, atacantul belgian ar fi mers o lună în concediu, la Split, toate cheltuielile urmând să fie suportate de mijlocașul lui FC Sevilla. Bucuros că în același timp Croația a evitat Spania în faza „optimilor”, Rakitici a postat un filmuleț pe Instagram, în care râde de Romelu.

5 ratări într-o repriză

„Haide, Lukaku! Trebuie să te găzduim o lună la Split”, a jubilat Ivan, în clipul urcat pe rețelele de socializare de agentul său, Marko Bralici. 

Nerecuperat pentru primele două jocuri din grupă, cui Maroc și Canada, Lukaku a fost aruncat în luptă, în disperare de cauză, de selecționerul Roberto Martinez pentru a marca golul care să-i trimită pe croați acasă mai devreme. Nu mai puțin de cinci ocazii a avut „Big Rom” de a deschide scorul joi, însă le-a ratat pe toate.

Soția acuzată de adulter în cantonamentul Serbiei reacționează » Ce a postat pe Instagram
METROSPORT
Soția acuzată de adulter în cantonamentul Serbiei reacționează » Ce a postat pe Instagram

A distrus banca!

A nimerit și stâlpul porții lui Livakovici o dată, a irosit șansa golului și în alte două rânduri cu poarta goală! A prins o zi neagră. La final, nu a putut fi consolat de „secundul” Thierry Henry și, de furie și nervi, a dat cu pumnul și a rupt o placă de plexiglas de la banca de rezerve, cum făcuse Cârțu într-un meci în Elveția. 

Rakitici, fost vicecampion mondial, s-a retras din „Vatreni”, naționala Croației, după Euro 2020, însă a rămas legat mult de grupul echipei naționale.

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial de Fotbal:

Germanii au retrăit coșmarul din 1966: „O dramă la fel de amară. Ar fi trebuit validat golul Japoniei?”

Turcia cenzurează! Un comentator a fost schimbat la pauză pentru că i-a pronunțat numele lui Hakan Șukur la Mondial!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează