Sadio Mane, salvat încă o dată de faimosul chirurg care l-a operat și pe Ianis Hagi

Sadio Mane, Foto: Imago Images
Sadio Mane, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 14:07 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 14:25

Sadio Mane (30 de ani) a fost supus joi seară unei intervenții chirurgicale la piciorul drept, realizată de ortopedul britanic Andy Williams, cel care îl mai operase o dată pe atacantul senegalez, când era la Liverpool.

Sadio Mane nu va juca la Campionatul Mondial din Qatar, oricât au vrut senegalezii. S-a accidentat la genunchiul drept, în meciul lui Bayern cu Bremen, pe 8 noiembrie, dar selecționerul Aliou Cisse tot l-a oprit în lotul pentru turneul final. Degeaba. Leziunea era prea gravă. 

Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren: „Mă bucur de o alergare de 10 minute mai mult decât o făceam înainte să mă accidentez”
RANGERS
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea pe teren: „Mă bucur de o alergare de 10 minute mai mult decât o făceam înainte să mă accidentez”

Sadio Mane, operat în Austria

Joi, doctorul naționalei „leilor din Teranga”, Manuel Afonso, a anunțat că jucătorul african al anului (locul 2 în ancheta Balonului de Aur) nu va fi în Qatar. „RMN-ul făcut astăzi a relevat că situația nu e favorabilă, așa cum ne imaginam. Din nefericire, Sadio nu va fi cu noi la Mondial”, a declarat medicul. 

Chiar în aceeași seară, oficialii lui Bayern au comunicat că atacantul în vârstă de 30 de ani a fost deja operat în Austria, la Innsbruck

Sadio Mane, salvat încă o dată de faimosul chirurg care l-a operat și pe Ianis Hagi

„În timpul operației, un tendon i-a fost reatașat de capul peroneului”, a informat clubul german. Intervenția, una reușită, a fost realizată de reputații chirurgi Christian Fink (austriac) și Andy Williams. 

Ultimul, cel mai faimos ortoped britanic, l-a operat și pe Ianis Hagi, în ianuarie. Și, în trecut, i-a mai salvat o dată cariera lui Sadio Mane. Și olandezului Virgil van Dijk.

VIDEO. Dorinel Munteanu, despre acuzațiile de blat la Qatar - Ecuador: „Prefer să nu cred așa ceva”

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Incredibila poveste argentiniană! Doi jucători, chemați de urgență

Primele impresii de la Doha » Organizare impecabilă, Poliție peste tot, amabilitate ieșită din comun, dar și praf cât cuprinde și un aer irespirabil

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează