INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CEREMONIA DE DESCHIDERE

Shakira s-a răzgândit: renunță la ceremonia de deschidere a CM 2022 » Vedeta, criticată vehement după ce acceptase inițial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2022 21:04 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2022 21:09

După ce a primit mai multe critici, Shakira a decis să nu participe la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar.

Pe 20 noiembrie va avea loc festivitatea de deschidere a turneului final, urmată de meciul Qatar - Ecuador, iar Shakira era una dintre vedetele care ar fi urmat să cânte.

Shakira nu mai participă la ceremonia de deschidere a CM din Qatar

Artista din Columbia, care a participat la deschiderele Mondialelor din Germania (2006), Africa de Sud (2010) și Brazilia (2014) a fost aspru criticată de fani după anunț, fiind acuzată că astfel susține astfel țara organizatoare, aflată în centrul mai multor scandaluri.

Ulterior, fosta iubită a lui Gerard Pique a decis să renunțe la ideea de a mai participa la festivitatea de deschidere.

„Mi s-a confirmat că Shakira nu va cânta la ceremonia de deschidere. Dar nu știu dacă va avea alt rol în timpul turneului final”, a spus jurnalista Adriana Dorronsoro, citată de Marca. 

„Nu va cânta. Urma să fie invitată. Va trimite un comunicat prin care va explica decizia”, a spus și Sandra Aldaro.

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Și Dua Lipa a refuzat să cânte

Dua Lipa (27 de ani), cântăreața din Marea Britanie, a negat zvonurile că va cânta la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar (20 noiembrie - 18 decembrie 2022). Artista a oferit și motivul. Nu vrea să meargă în Qatar din cauza încălcării drepturilor omului din țara respectivă. 

„Au fost multe speculații conform cărora voi cânta în deschiderea Mondialului. Nu este nimic adevărat, nici măcar nu am negociat acest lucru. O să susțin Anglia de acasă și abia aștept să vizitez Qatarul când problemele legate de drepturile omului vor fi rezolvate”, a declarat Dua Lipa, potrivit The Guardian. 

+25 FOTO

Dua Lipa nu este primul artist care refuză să cânte în Qatar. Rod Stewart a refuzat o ofertă de peste 1 milion de dolari pentru un concert în această țară. „Am refuzat. Nu mi s-a părut în regulă să merg acolo ținând cont de ce se întâmplă”, a spus cântărețul britanic.

Citește și: 

Cifrele Mondialului rușinii! Ce a ascuns Qatarul peste un deceniu

Primele conflicte în Qatar! Doi reporteri danezi, atacați și amenințați de agenții de securitate: „Opriți filmarea sau vă distrugem camera!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
inshallah
inshallah  •  17 Noiembrie 2022, 16:59

n-o lasa Al-Piquet

tomaescu
tomaescu  •  17 Noiembrie 2022, 12:22

Asta se oftica ca a fost tradata. Omul a cautat ceva ce-i lipsea in alta parte

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Noiembrie 2022, 09:04
Postat de WizardOfOz pe 16 Noiembrie 2022, 22:19

Dua Lipa e artista cu cel mai mare succes la ora actuală din Europa. De departe.

Asta e încă o demonstrație a faptului că europenii s-au tâmpit îngrozitor. Și nu numai ei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează